Cottage Arville: een liefdesnest in de Ardennen!

Als u uw geliefde echt goed wilt verrassen, neem haar of hem dan mee naar de Ardennen en verblijf in Cottage Arville. Dit is een waar liefdesnest in de Ardennen waar het u aan niks zal ontbreken! Echt alle ingrediënten voor een perfect en betoverend verblijf zijn aanwezig zoals een haardkachel, een bubbelbad, een stoomdouche, een heerlijk bed en een schitterende omgeving!

De perfecte ligging!
Cottage Arville: een liefdesnest in de Ardennen!

Dit schitterende vakantiehuis, gelegen in de buurt van Saint-Hubert, de jachthoofdstad van de Ardennen, is werkelijk waar van alle gemakken voorzien. Zo is de keuken volledig uitgerust. Echt alles is aanwezig om een lekker gerecht op tafel te zetten! Er staan standaard zaken in zoals verschillende soorten olie, azijn, sausjes in de koelkast, koffie, suiker en natuurlijk ligt er een fles champagne in de koelkast! De slaapkamer en de open badkamer zijn perfect afgewerkt en de aanwezigheid van de stoomcabine en de jacuzzi is natuurlijk super. En shampoo hoeft u niet zelf mee te nemen, zoals het hoort in een dergelijke luxe verblijf! Het vakantiehuis is super romantisch ingericht en een verscheidenheid aan theelichthoudertjes maakt het nog extra romantisch! In de wintermaanden kunt u genieten van een romantische avond bij de haardkachel terwijl u in de zomermaanden kunt relaxen op de veranda! Dit is ook dé plek voor een heerlijk ontbijt met een direct uitzicht op de natuur en het stroompje bij het chalet.

Omgeven door de natuur!
Cottage Arville: een liefdesnest in de Ardennen!
Cottage Arville is een liefdesnest in de Ardennen met een prachtige ligging. Ideaal om tot rust te komen in deze puur natuur omgeving! Het kabbelende beekje, de fluitende vogels en de overweldigende bossen zullen u en uw partner helemaal doen relaxen! U boekt al een weekend vanaf EUR 552,-! Dit is inclusief schoonmaak, bedlinnen, boekingskosten en schadeverzekering!

Bekijk nu alle beschikbare data en prijzen!

Heerlijk ontbijten op de veranda!
Cottage Arville: een liefdesnest in de Ardennen!

Lekker bubbelen met een glas bubbels!
Cottage Arville: een liefdesnest in de Ardennen!