De Ardennen staan bekend om de vele actieve reizen die je er kunt maken. In de wintermaanden kan je er perfect langlaufen en skiën terwijl in de lente en de zomer het weer er ideaal is voor kanovaren, mountainbiken en talloze leuke survival activiteiten. In samenwerking met onze partner RHM buitensport bieden we super leuke arrangementen aan. We kunnen u echt aanraden om te gaan kanovaren op de Ourthe. Dit is een super leuk avontuur voor jong en oud en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Voor maar EUR 15,- per persoon maakt u een onvergetelijke tocht op één van de mooiste rivieren van België. Samen met de kinderen, met vrienden of met collega’s. Gezellig op het water, genieten van de natuur en als de zon dan ook nog eens schijnt….. U kunt nu direct online boeken zodat u bent verzekerd van een onvergetelijke dag!


RHM Buitensport
rhm buitensportAl 15 jaar is RHM Buitensport uw partner voor sportieve en recreatieve evenementen in de Ardennen en in Nederland. Of u nu individueel wilt deelnemen aan een survival programma of met een groep vrienden, familie of collega’s, RHM Buitensport verzorgt alles tot in de puntjes. Voor bedrijven en scholen kunnen wij op maat gemaakte survival en outdoor arrangementen aanbieden. Overnachtingen, maaltijden en vervoer naar en in de Ardennen, alles wordt in overleg geregeld.

RHM Buitensport biedt in de Ardennen een groot scala survival en outdoor activiteiten aan waaronder abseilen, quadrijden, kanoën, kajakken, vlotvaren en een cursus kanovaren. Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs en onze materialen voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze enthousiaste instructeurs expert in het verhogen van de sfeer zodat ieder survival weekend een daverend succes wordt.

Speciaal voor gezinnen heeft RHM Buitensport een 5-daagse survival en adventureweek georganiseerd. Elke dag worden er leuke survival activiteiten gehouden waaraan het hele gezin kan meedoen.

Telefoon:
NL: +31(0)70-3835734

Website:
RHM Buitensport