Airsoft in de ArdennenVoor de liefhebbers van tactische oorlogsspellen is Airsoft in de Ardennen echt geweldig! U beweegt zich dan als een echte soldaat met een replica van een echt wapen door de dichte bossen van de Ardennen! Er kunnen diverse spelen gespeeld worden, van Capture the Flag tot Extreme Kill. U leest het al, dit is voor de echte die-hards die het super gaaf vinden om voor 1 dag een echte soldaat te zijn.

Airsoften heeft als groot voordeel dat er wordt geschoten met 6 mm grote biologisch afbreekbare balletjes. Dit vereist ook minder bescherming dan bij painball. Het is toch lekkerder rondlopen met alleen een bril dat met een masker dat je hele gezicht moet beschermen. Het mooie is ook, zeker voor de echte liefhebbers, dat de ‘wapens’ waarmee geschoten wordt, veel realistischer kunnen worden nagemaakt. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van magazijnen, wat een paintballreservoir of gascilinder overbodig maakt.

De optimale bewegingsvrijheid en het realistische van Airsoft zorgen ervoor dat je je echt in een gevecht waant. Net wat spannender dat een potje paintballen… De kleinere balletjes die bij Airsoft gebruikt worden doen minder pijn dan de verfballen die we kennen van paintball. Bijkomend voordeel is dat de Airsoft replica’s verder kunnen schieten. Het komt dus nog meer aan op tactiek. De missies zijn zeer realistisch met doelen die je als team dient te behalen. Het behalen van een missie kan best even duren, dus een goed uithoudingsvermogen is gewenst.

Airsoft hoeft helemaal niet duur te zijn. De balletjes zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan bij paintball. Airsoft in de Ardennen is een ideale bezigheid voor een groep vrienden, een vrijgezellendag of een sportief bedrijfsuitje!