Op survival met de zaak voor teambuilding? Heerlijk raften met het voetbalteam? Weekend mountainbiken met de fietsclub? Langlaufen met de familie of gewoon een leuk weekendje weg naar de Belgische Ardennen! Wij bieden in samenwerking met betrouwbare en gecertificeerde outdoorbedrijven diverse survival en outdoor arrangementen aan naar de Ardennen.

Boek direct online!

Kanovaren 8 km direct boekenKanovaren 8 km op de Ourthe | € 15,00 | direct boeken!
Boek nu direct een kanotocht van 8 km op de Ourthe! U heeft de keuze uit 4 verschillende vertrektijden en op de kalender staan alle beschikbare data. Dus plan de vakantie goed en boek nu alvast een super leuke kanotocht op de Ourthe! Boek direct online!


 

paintballen ardennenPaintball in de Ardennen | € 27,50 | min. 8 personen | direct boeken!
Boek nu direct een dagje paintballen in de Ardennen! Ben je met minimaal 8 personen? Dan kan je online een reservering maken! Kies een datum, een locatie en een tijdstip en voor je het weet is het zo ver! Lekker knallen in de Ardennen! Bekijk deze aanbieding!


 

Onderstaande arrangementen zijn helemaal op maat te maken. Dus wilt u lunch, een BBQ of vervoer? Geef dan uw wensen aan in het offerte formulier en u ontvangt zo spoedig een passende voorstel!

Kanovaren 8 km of 14 km Kanovaren 8 km of 14 km | v.a. € 15,00
Kanovaren in de Ardennen is super leuk voor jong en oud! Maak een korte of een lange tocht over de rivier de Ourthe en geniet van de rust en de mooie natuur. We hebben diverse opstapplaatsen tussen La Roche-en-Ardenne en Durbuy. Bekijk deze aanbieding!


 

raften ardennenRaften in de Ardennen | v.a. € 24,50
Bent u gek op water? Dan moet u zeker met een groep vrienden of collega’s dit weekend raften boeken in de Belgische Ardennen. Vooral in de lente en in de herfst is het goed raften op de diverse rivieren in België. Bekijk deze aanbieding!


 

paintballen ardennenPaintball in de Ardennen | v.a. € 27,50
Dé ideale activiteit voor groepen vrienden, een paar uurtjes paintballen! Haal de soldaat in je naar boven en probeer zoveel mogelijk van je vrienden te raken. We bieden paintball in de Ardennen aan op 2 locaties, inclusief 100 verfballetjes! Bekijk deze aanbieding!


 

quad rijden ardennenQuad rijden in de Ardennen | v.a. € 39,00
Rijden op een quad is geschikt voor jong en oud. Er is ruime keus uit verschillende arrangementen die varieren in duur en zwaarte van de quad. U kunt al quad rijden vanaf € 39,00,- en op bijzondere wijze genieten van de Ardense natuur. Bekijk deze aanbieding!


 

groepsavontuur ardennenGroeps Avontuur Ardennen | € 37,50
Tijdens het Groeps Avontuur gaat u in groepsverband eerst boogschieten, dan vlotbouwen en tot slot is er de Team Challenge, een hindernisbaan over het water met touwladders en touwbruggen. Bekijk deze aanbieding!


 

survival weekend ardennenArdennen Survival & Adventure Weekend | € 139,50
Wilt u een weekend survival in de Ardennen boeken met verblijf in een tent? Dan is dit arrangement echt iets voor u. Na aankomst op vrijdag gaat u meteen beginnen met de actieve onderdelen van het weekend. Bekijk deze aanbieding!


 

familie week ardennenFamilie Vakantieweek Ardennen | € 99,50
Boek een sportieve vakantieweek voor het gezin in de Belgische Ardennen en ontsnap even aan het drukke leven. Gedurende 5 dagen zal u talloze leuke survival en adventure activiteiten doen. Eventueel met overnachtingen. Bekijk deze aanbieding!


 

mannendag ardennenMen’s Day Out | € 94,50
Ga nu met je vrienden naar de Ardennen en geniet van een 100% mannendag! Eerst maken jullie een rit met de quad, vervolgens lekker paintballen en de dag sluit je af met een proeverij van Belgische bieren. Bekijk deze aanbieding!


 

survival dag ardennenArdennen Outdoor Survivaldag | € 45,00
Heb je zin in een leuke Survival Dag in de Ardennen, dan is dit arrangement iets voor jou! Eerst ga je boogschieten en vervolgens ga je een vlot bouwen dat moet worden getest in de rivier! Tot slot ga je klimmen en abseilen! Bekijk deze aanbieding!


 

mountainbike kano ardennenMountainbike & KanoAdventure | € 39,50
Voor een actieve dag in de Ardennen kan je nu dit voordeel pakket bestellen met een kanotocht van 9 km en een spannende tocht op de mountainbike. Bespaar veel geld en reserveer nu in één keer dit voordeel pakket in de Ardennen. Bekijk deze aanbieding!


 

survival weekend compleet ardennenSurvival Weekend Compleet | € 179,50
Met een groep is het voordelig om een compleet pakket te boeken inclusief survival activiteiten, een groepshuis en maaltijden. In overleg wordt een leuk weekend samengesteld met kanovaren, mountainbike, paintballen en bieren proeven! Bekijk deze aanbieding!


 

survival bedrijven ardennenSurvival voor bedrijven | v.a. € 27,50
Speciaal voor bedrijven hebben we een groot aanbod survival en teambuilding activiteiten die de sfeer binnen het bedrijf zeker ten goede komen. Maak samen een vlot en vaar vervolgens de rivier af of bezoek een bierbrouwerij. Bekijk deze aanbieding!


 

survival bedrijven ardennenWerkweek in de Ardennen
Voor scholen is een werkweek in de Ardennen ideaal om een schooljaar mee te beginnen of mee af te sluiten. Wij kunnen in overleg een compleet verzorgde werkweek aanbieden met culturele en sportieve elementen. We komen graag bij u langs op school om tot in detail alles te bespreken. Bekijk deze aanbieding!