survivaldag ardennenTijdens een Ardennen Outdoor Survivaldag komt u erachter of het wel snor zit met de conditie en de hand-oog coordinatie. U gaat namelijk leuke survival activiteiten doen waarin het allemaal draait om uithoudingsvermogen, precisie en teamwork. Allereerst gaat u naar de schietbaan waar het principe van boogschieten wordt uitgelegd. Met pijl en boog is het natuurlijk de bedoeling om de roos te raken. Wie zal de meeste punten scoren?

Vervolgens is het tijd om uw technisch inzicht te tonen samen met de andere mensen uit de groep een vlot te maken. U heeft houten palen, tonnen en touw tot uw beschikking. Aan de groep de taak om een vlot in elkaar te knutselen dat blijft drijven met iedereen erop! En ja, natuurlijk moet dit worden getest 🙂 Dus zorg voor een handdoek en eventuele droge kleding!

Voor de mensen met hoogte vrees is het laatste deel van de Survival Dag een zware dobber. U moet namelijk gaan klimmen, abseilen en tokkelen. Gewoon niet naar beneden kijken en gaan! Natuurlijk staat veiligheid voorop en zijn alle deelnemers voorzien van voldoende beschermende middelen. Kortom, wilt u tijdens uw vakantie in de Ardennen een spannende dag beleven? Boek dan nu deze Survival Dag.

Exclusief
De prijs van deze activiteit is exclusief reisverzekering met buitensport dekking, deze kan nog afgesloten worden.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

LET OP: Deze dag is te boeken vanaf 8 personen!


Vraag een offerte aan

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Arrangement

Aantal personen

Gewenste datum


Opmerkingen