survival weekend ardennenDit Survival Weekend in de Ardennen is geschikt voor individuele inschrijvingen en kleine groepen. Het weekend begint al op vrijdag als u in de loop van de middag of avond aankomt op de camping in de Ardennen. U brengt het weekend door in een 2-3 persoons koepeltent welke is voorzien van een veldbed/matras. U moet zelf zorgen voor een slaapzak, kussen en andere campingbenodigdheden. Op de camping kunt u gebruik maken van de douches en toiletten.

Activiteiten
Tijdens dit Ardennen Survival & Adventure Weekend gaat u een groot aantal activiteiten doen. Op de vrijdagavond gaat u aan de slag met een kaart en kompas en moet u de weg naar een bepaald punt zien te vinden. Op zaterdag gaat u onder meer vlot bouwen, kanovaren, boogschieten en windbuksschieten. Zondagochtend, na het ontbijt, komen tokkelen, abseilen en een Klettersteig aan bod.

Inclusief
Het Ardennen Survival & Adventure Weekend is inclusief een ontbijt op zaterdag en zondag, de lunch op zaterdag en zondag en op zaterdagavond een barbecue. Verder is het gebruik van de tent inbegrepen alsmede alle activiteiten, materialen, instructie en begeleiding. Ook is een reisverzekering bij de reissom inbegrepen.

Optioneel
Mocht u willen overnachten in een hotel, dan kunnen wij dit voor u regelen. Ook overnachten in een caravan behoort tot de mogelijkheden.

Exclusief
– vervoer
– drankjes bij lunch en barbecue
– slaapzak, bord, beker, bestek e.d.
– douchemuntjes
– reserveringskosten (€ 19,50)
– reisverzekering met buitensportdekking

Prijs
€ 139,50 per persoon. Het weekend gaat door als er minimaal 5 personen gereserveerd hebben.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Vraag een offerte aan

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Arrangement

Aantal personen

Gewenste datum


Opmerkingen