bezoek een escape room in de ArdennenWe kunnen het familie, vrienden en bedrijven van harte aanbevelen, bezoek een Escape Room in de Ardennen! Voor de mensen die niet weten wat een Escape Room is, volgt hier een korte uitleg. Het is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. Vervolgens moet men proberen om uit de kamer te ontsnappen. Vaak hangt er een tijdslimiet aan vast van één uur. In de kamer moeten er puzzels en raadsels opgelost worden. Soms moet men zoeken naar sleutels of codes. Alle informatie die men kan verkrijgen, draagt bij aan het uiteindelijke doel om de kamer te verlaten. Bijna alle escape rooms hebben een uniek thema. Van het opsporen van een moordenaar tot het isoleren van een levensgevaarlijk virus. Kortom, een uurtje heerlijk puzzelen!

In de Ardennen zijn 3 escape rooms te vinden waarvan 2 zijn gevestigd in Luik. The Evasion Room in Luik krijgt op vele website een goede beoordeling. De puzzels zijn lekker lastig en het is een hele opgave om de kamer op tijd te verlaten.

Geweldige ervaring, veel plezier
Onze groep van vier had veel plezier in dit escape kamer! Puzzels waren heel uitdagend, en tal van denken was verplicht, maar met goede tips van kundige wedstrijd master hebben wij de weg uit de kamer net op tijd. De meest ervaren lid van onze fractie zei dat dit de beste escape kamer heeft ze speelde!

Ze hebben hier 2 kamers namelijk Het mysterie van Hikikomori en Chicago 1930. Al Capone probeert in de Chicago om je handel te dwarsbomen en heeft een bom in je kantoor geplaatst! Je hebt 60 minuten de tijd om de kamer te verlaten (max 6 spelers). In het Het mysterie van Hikikomori is één van de Hikikomori mensen verdwenen na het veroveren van het eeuwige leven. Je hebt 60 minuten om het mysterie op te lossen (max 3 spelers). Nadeel is wellicht dat allebei de kamers in het Frans zijn maar dat maakt voor de puzzels niet uit. De speelleider kan je tevens voorzien van Engelse vertalingen mocht dat nodig zijn. Kortom, een Escape Room in de Ardennen is super leuk!

Evasion Room
Rue du Mouton Blanc 24
Luik 4000
Website

EnigmaLock
Rue des Houblonnieres 36
Namen 5000
Website

Get Out Liege
Avenue Blonden 72
Luik 4000
Website