Boek een camping met 20% korting voor de Herfstvakantie
Bestcamp heeft een super actie! Boek een camping met 20% korting voor de Herfstvakantie! Dat is natuurlijk mooi meegenomen want de herfst is een schitterende tijd van het jaar. De groene bossen in de Ardennen veranderen langzaam van kleur, de open haard kan ’s avonds aan en de warme chocolademelk staat weer op het menu!

Op verschillende campings biedt BestCamp nu een verblijf in een huuraccommodatie tegen verlaagde prijzen aan. De campings die hieronder vermeld staan bieden een korting op de basis huurprijs van een accommodatie. Geniet zo van een heerlijk en voordelig verblijf in de herfstvakantie

Deelnemende campings in Ardennen

Ardennen Camping Bertrix: 20% korting op een verblijf in een huuraccommodatie tot 13 november.

Ardennen Camping Bertrix is door de ANWB met een 8,6 beoordeeld als beste camping in de Belgische Ardennen! De camping is prachtig gelegen op één van de mooiste plekken in de Belgische Ardennen. In de buurt van de camping liggen prachtige steden als Bouillon en Bastogne. De camping is ruime opgezet en beschikt over mooie ruime kampeerplaatsen. Ook is er de mogelijkheid een accommodatie op de camping te huren: een luxe stacaravan of eenvoudige Ardennenhut. De camping beschikt over eersteklas voorzieningen met een vernieuwd zwembad. Ook kent de camping een uniek speelbos met survivalparcours.

Deelnemende campings in Vlaanderen

Camping Westende: 20% korting op een verblijf in een stacaravan tot 5 november.

Camping Nieuwpoort: 20% korting op een verblijf in een stacaravan tot 5 november.