Wat is er nu mooier dan kamperen in de Ardennen? Wij hebben voor u de mooiste campings in de Ardennen geselecteerd. Of u nu een weekendje, een week of een complete vakantie wilt doorbrengen op een camping in de Ardennen, hier vindt u wat u zoekt! Van luxe stacaravans tot volledig ingerichte bungalowtenten en van kampeerbungalows tot de mooist gelegen staplaatsen in de natuur. Een kampeervakantie in de Ardennen zult u niet snel meer vergeten!

bestcampDe beste campings in de Ardennen
Bestcamp.nl biedt u campings en vakantieparken in België met een veelzijdig aanbod van bungalows, vakantiehuizen, stacaravans, tenten en kampeerplaatsen. De meeste campings zijn door de ANWB erkend en beschikken over eersteklas voorzieningen en zijn gelegen op prachtige locaties bijvoorbeeld in de Ardennen. Ideale vakantiebestemmingen voor een lange vakantie, een midweek of weekendje weg en een tussenstop. Beleef een geslaagde vakantie in de natuur, dichtbij huis.

camping petite suisse

Camping Petite Suisse – Belgische Ardennen – Dochamps ****
Camping Petite Suisse is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Camping Petite Suisse is door de ANWB beoordeeld met een 8,2. De camping ligt in de buurt van het bruisende dorpje La Roche en Ardenne. Vanaf de terrassen van de camping heeft u een schitterend uitzicht over het dal. Ook kijkt u op velden en bossen; een heerlijk gebied om te wandelen, fietsen of andere buitensporten te beoefenen. Op de camping is veel te doen. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma, een speeltuin en natuurlijk het verwarmde zwembad. Op deze viersterren camping kunt u een kampeerplaats, luxe stacaravan, Fins chalet, tent of luxe vakantiehuis huren. De camping heeft uitstekende voorzieningen en is het gehele jaar geopend zodat u in alle seizoenen de Ardennen kunt komen ontdekken.

Prijzen Camping Petite Suisse


Camping Parc la Clusure

Camping Parc la Clusure – België – Bure (Tellin) ****
Tussen de toeristische plaatsjes Saint Hubert en Rocherfort ligt in het hart van de Ardennen het schitterende ANWB Vakantiepark Parc La Clusure. Dit jaar bestaat Parc La Clusure 20 jaar wat gevierd wordt met diverse aanbiedingen en evenementen. Parc La Clusure is door de ANWB beoordeeld met een 8,5. Het park heeft een unieke ligging in een prachtige vallei in het visrijke riviertje de l’Homme. Op Parc La Clusure kunt u uiteenlopende accommodaties huren waaronder Bungalennes, luxe stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, Bungalowtenten en Lodgetenten. Kampeerders kunnen een ruime kampeerplaats huren met veel comfort. Deze top camping met eersteklas voorzieningen staat bekend als vakantiepark met een opzienbarend recreatieprogramma en buitensporten. Het park is het enige BOBOvakantiepark in België.

Prijzen Camping Parc la Clusure


Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix – Belgische Ardennen – Bertrix ****
Ardennen Camping Bertrix is door de ANWB met een 8,6 beoordeeld als beste camping in de Belgische Ardennen! De camping is prachtig gelegen op één van de mooiste plekken in de Belgische Ardennen. In de buurt van de camping liggen prachtige steden als Bouillon en Bastogne. De camping is ruime opgezet en beschikt over mooie ruime kampeerplaatsen. Ook is er de mogelijkheid een accommodatie op de camping te huren: een luxe stacaravan of eenvoudige Ardennenhut. De camping beschikt over eersteklas voorzieningen met een vernieuwd zwembad. Ook kent de camping een uniek speelbos met survivalparcours.

Prijzen Ardennen Camping Bertrix