Center Parcs ArdennenHet is super leuk om een vakantie te vieren in Center Parcs Les Ardennes. Het is een super mooi park dat is gelegen in Vielsalm. Het is recent helemaal opgeknapt en de 350 chalets hebben een opknapbeurt gehad. Zo zijn er nu ook super de luxe huisjes. Zo heeft het exclusive vakantiehuis een gezellige woonkamer en ’s avonds kunt u in bed nog even tv kijken of heerlijk relaxen in je privé-infraroodsauna. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. Een deel van de vakantiehuizen zijn helemaal vernieuwd, met een eigentijdse look en feel. De keuken en badkamer zijn grondig aangepakt en het interieur is helemaal opgefrist en alle meubels zijn nieuw. Het nieuwe Center Parcs Ardennen is een schitterend park geworden en een zeer welkome bestemming voor iedereen die op een vakantiepark in de Ardennen wil verblijven.

Center Parcs Ardennen
Market dome en restaurants

In het Center Parcs Ardennen staat een prachtige Market Dome met mooie groene waterperkjes met koi karpers en waterlelies. Sunparks Ardennen heeft voor ieder wat wils in een van de verschillende restaurants. Zo is er Burger Terra, een Fast Food restaurant met onder meer hamburgers! Bij Pizzeria Paolo’s Pasta en Pizza heeft u een ruime keuze aan pizza’s en pasta’s die u ter plaatse kunt eten of meenemen. L’Ardennais is een buffet restaurant met een ruime keuze. La Cabane is een brasserie met een ruime keuze aan dagschotels en belegde broodjes tijdens de middag en verschillende snack’s ’s avonds. Hier kunt u van een drankje genieten terwijl uw kinderen zich uitleven in de Kids World. Vanuit de brasserie heeft u een prachtig uitzicht op het Aquafun.

Center Parcs Ardennen
Aqua Mundo

Bij het horen van de naam Aqua Mundo zullen de meeste Center Parcs fans direct denken aan een wildwaterbaan dien in vrijwel elk Center Parcs park te vinden is. En ook Center Parcs Ardennen heeft een spectaculaire wildwaterbaan. Het zwembad biedt verder voldoende mogelijkheden met diverse glijbanen, een buitenbad, bubbelbaden en natuurlijk een golfslagbad. Ook voor de kleine kinderen is er een super leuk zwembad!
Center Parcs Ardennen
Cottages

De cottages zijn er in twee varianten, Exclusive en Select. Vooral de Exclusive cottage is prachtig en van alle gemakken voorzien. De keuken is voorzien van een prachtig kookeiland met barkrukken er omheen. De woonkamer is ruim en heeft rustgevende kleuren. Buiten is een mooi terras met een heerlijke stoelenset en een buitenhaard. De badkamer is licht van kleur en is voorzien van een bubbelbad en uiteraard een douche. De slaapkamers hebben heerlijke bedden waar u heerlijk tot rust kunt komen. Als klap op de vuurpijl beschikken alle Exclusive cottages ook over een eigen sauna.

Klik hier voor alle foto’s en de prijzen

Plopsa Coo
Tijdens uw verblijf op Sunparks Ardennen een uitstap naar Plopsa Coo? U kunt een exclusieve meerdagenpas kopen tegen de prijs van een dagticket! Met deze meerdagenpas kunt u elke dag naar Plopsa Coo gedurende uw verblijf bij Sunparks. De meerdagenpas kan u onmiddellijk bij uw boeking bijboeken.

Andere vakantieparken in België
De Vossemeren is een ander populair Center Parcs park in België. Het ligt net over de grens met Nederland. Super mooi gelegen aan 2 grote meren en natuurlijk is er van alles te doen! Bekijk alle vakantieparken in België.