Duurste hotel in de ArdennenAls u wilt genieten van een heerlijke vakantie in de Ardennen, en als geld geen probleem is, dan raden we u aan om een kamer te boeken in het duurste hotel in de Ardennen. Het Manoir de Lébioles is een 5-sterrenhotel dat is gelegen in Spa. Het is een schitterend kasteel dat is gelegen te midden van de Ardense bossen. Het hotel baadt in luxe en biedt een eersteklas service. Het hotel heeft 16 luxe suites waarvan de suite Imperiale de allergrootste en duurste is! Als u aan komt rijden, dan voelt het net als of u terug gaat in de tijd. Schitterend gebouw dat echt klasse uitstraalt en perfect onderhouden is. Dit is echt een plek om met uw geliefde een weekend door te brengen! En als de liefde wederzijds is, dan kunt u zelfs besluiten om hier te trouwen. Het is een schitterende plek voor een bruiloft!

Duurste hotel in de ArdennenDe prijs van de suite is van zondag tot vrijdag 429,- en van vrijdag tot zondag 549,-. Maar voor dat geld krijgt u wel een schitterende suite met een salon in de toren van het kasteel en de kamer bevindt zich in het hoofdgebouw. De totale oppervlakte is 73m2 zodat u alle ruimte heeft om helemaal tot rust te komen. U kunt de open haard aan doen en genieten van het haardvuur op het super grote King size bed. Natuurlijk ontbreekt het aan helemaal niks in deze suite, van luxe badkamer tot flat screen televisie. En mocht u wat nodig hebben, dan is een belletje naar de receptie voldoende.

In de wellness ruimte kunt u helemaal ontspannen. Zo kunt u onder meer gebruiken maken van de sauna, het stoombad, ijsbronnen en voetbaden. Maar ook zijn er heerlijke bubbelbaden en jetstreams. Vervolgens kunt u in de lounge heerlijke wegdromen bij de open haard. Vergeet ook niet om een heerlijke massage te nemen! Na deze lichamelijke verwennerij is het tijd voor de culinaire verwennerij. In het restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten. We raden u aan om het 6 gangen menu te nemen.

Wilt u meer foto’s zien en eventueel boeken? Bekijk dan de speciale aanbiedingen van Manoir de Lébioles!