Een van de meest klassieke, populaire en spectaculaire Grand Prix wordt jaarlijks verreden middenin de Ardennen. Op het circuit van Spa-Franchorchamps wordt ook dit jaar weer op het hoogste niveau van de Formule 1 gevochten om de grote prijs van België. Boek dan ook een Formule 1 reis naar Spa Franchorchamps in augustus 2017 en maak het zelf mee! Formule 1 wordt steeds groter in Nederland. Door de successen en het talent van Max Verstappen is heel Nederland in de ban van F1. Omdat dit circuit eenvoudig te bereiken is vanuit Nederland is Spa-Franchorchamps de uitgelezen kans om als Nederlander het Formule 1 spektakel van dichtbij mee te maken.

Nederlandse fans
Afgelopen jaar, in 2016 reisden enkele duizenden Nederlanders af naar het kleine plaatsje Spa in de Ardennen om de Grand Prix te aanschouwen. Verstappen finishte helaas op een teleurstellende 11e plaats. De verwachtingen voor 2017 zijn echter hoog gespannen. Verwacht wordt dat Verstappen dit jaar serieus gaat meedoen om de prijzen en dat er nog veel meer Nederlanders af zullen reizen naar België.

Verschillende aanbieders
Op internet vindt u verschillende aanbieders van reizen, tickets en arrangementen voor Spa Franchorchamps. Prijzen kunnen behoorlijk variëren en het helpt dan ook behoorlijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Op F1 Reis vindt u een opsomming van verschillende aanbieders alsmede meer informatie over de race.

Hoe het ook gaat lopen, Spa Franchorchamps beloofd in 2017 weer een behoorlijk spektakel te worden. In Nederland hopen we natuurlijk dat Max Verstappen een greep doet naar de eerste plaats, maar ook Lewis Hamilton heeft dit jaar weer goede mogelijkheden om wereldkampioen te worden. Er is 1 ding dat zeker is. U moet er snel bij zijn want zoals altijd zijn de beste kaarten als eerste weg. We kunnen u aanraden om kaarten te nemen voor de tribunes in de buurt van Eua Rouge. Door veel coureurs, maar ook fans, wordt dit gezien als de mooiste bocht van alle Formule 1-circuits.