groepsavontuur ardennenTijdens een Groeps Avontuur in de Ardennen, ook wel Team Challenge genoemd, draait alles om samenwerken. In teamverband gaat u diverse avonturen beleven en het is natuurlijk de bedoeling om als winnend team uit de strijd te komen.

Er wordt gestart met een wedstrijd boogschieten. Met pijl en boog is het de bedoeling om de roos te raken want daarmee verdient u de meeste punten. Het vlotbouwen komt dan aan de beurt. Met behulp van een flinke stapel spullen, denk aan houten palen, plastic tonnen en touw, moet uw team een vlot bouwen. Dit moet natuurlijk wel waterbestendig en bevaarbaar zijn en het hele team moet op het vlot de rivier op!

Tot slot is er het Challenge parcours. Op deze hindernisbaan moet u flink aan de slag. Klimmen, klauteren en balanceren zijn de kernwoorden. U gaat over touwbruggen, een klimnet en u moet gebruiken maken van lianen om droog de overkant te halen. Plezier, en wellicht een nat pak, zijn gegarandeerd!

Exclusief
De prijs van deze activiteit is exclusief reisverzekering met buitensport dekking, deze kan nog afgesloten worden.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

LET OP: Dit arrangement is te boeken vanaf 12 personen!


Vraag een offerte aan

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Arrangement

Aantal personen

Gewenste datum


Opmerkingen