Hotel Ol Fosse d'Outh - HouffalizeHotel Ol Fosse d’Outh is een ideaal hotel als u met uw gezin naar de Ardennen gaat. Het is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen en er worden dan ook vele activiteiten georganiseerd. Het hotel, dat is gelegen in Houffalize, beschikt over 300 kamers die modern zijn ingericht. Er zijn maar liefst 3 restaurants en u kunt al een menu bestellen vanaf EUR 13,40! Natuurlijk is er een gezellige bar waar u diverse bieren van de tap kunt drinken en ’s avonds kunt u de dansvloer op in de discotheek.

Er wordt veel aandacht geschonken aan animatieprogramma’s voor jong en oud. In de zomer en winter worden tal van leuke activiteiten op touw gezet maar u kunt natuurlijk ook zelf gaan sporten in het indoorsportcentrum. Tafeltennis, boogschieten, biljarten, jeu de boules of voetbal…keuze genoeg! Natuurlijk kunt u ook buitensporten beoefenen zoals tennissen, kajakken, mountainbiken en golf. Mocht het nu slecht weer zijn, dan kunt u met de kinderen gaan zwemmen in het 25 meter grote zwembad dat onder meer is voorzien van een glijbaan, een wildwater rivier, een waterval en, speciaal voor de kleintjes, een klein badje waarin ze naar hartenlust kunnen plonzen.

Kortom, een ideaal hotel voor jong en oud waar niemand zich zal vervelen! U boekt al een kamer in dit hotel vanaf EUR 47,-