Huur een tent bij Camping Floréal La Roche
Vakantie plannen voor de Ardennen maar nog geen accommodatie? Huur een tent bij Camping Floréal La Roche in La Roche-en-Ardenne en geniet van een heerlijke vakantie! Deze camping ligt midden in de fraaie natuur van de Ardennen met aan de ene kant de rivier de Ourthe en aan de andere kant prachtige beboste hellingen. Vanuit de tent hoort u het kabbelen van de rivier. Hoe ontspannend is dat! En u kunt gerust een hengel uitwerpen maar pas voor de kanovaarders! In de zomermaanden is de Ourthe een populaire plek om al varend te verkennen.
Huur een tent bij Camping Floréal La Roche
Op Camping Floréal La Roche staan 4 en 6-persoons safari tenten de van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft u de beschikking over een kleine kitchenette met gaskookplaat en een koelkast. Dan zijn er 3 slaapcabines met een- en tweepersoonsbedden. Alle tenten zijn voorzien van een terras met een zitje. Zoals op alle campings het leven zich vooral buiten af en daar is deze Camping dan ook op ingericht. Er is een grote speeltuin voor de kinderen, er is een groot springkasteel en in de maanden juli en augustus is er naast een animatieteam ook een groot buitenzwembad met verwarmd water. Tegen een kleine vergoeding van € 1,50 kunt u hier gebruik van maken. Het hoofdgebouw van de Floréal Club ligt op 800 meter van de camping en hier bevinden zich onder meer tennisbanen en midgetgolf. Ook heeft u hier een goede WiFi ontvangst die gratis is.
Huur een tent bij Camping Floréal La Roche
In de omgeving is van alles te doen. Zo ligt de super mooie plaats La Roche-en-Ardenne op slechts 1,5 km afstand. Hier is het leuk winkelen en is er van alles te doen en te zien. Vooral het Kasteel van La Roche is een aanrader. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunt u hier terecht.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid!