Kabouter Plop Familietent huren, exclusief bij BestCamp
BestCamp is officieel partner van de Plopsaland attractieparken en Studio100. Een aantal van de top campings en vakantieparken in België en Nederland liggen dichtbij een Plopsaland attractiepark van Studio100 waardoor een verblijf op de camping of vakantiepark goed te combineren is met een attractiepark bezoek.

Exclusief bij BestCamp kun je de extra ruime Kabouter Plop Tent huren. Deze nieuwe thema bungalowtenten zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen maar zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met oudere kinderen, als je een comfortabele bungalowtent zoekt met een grote luifel en vier degelijke bedden! Kleine kinderen zien na het openen van de bekende Plop-voordeur afbeeldingen van hun favoriete kabouter en een rode plafond met witte stippen. Ouders en oudere kinderen ervaren een kwaliteitstent met hoog plafond, ruime slaapcabines, een mooie luifel en goede bedden.

In de Ardennen vind je de Kabouter Plop Tenten op deze campings:

Panorama Camping Petite Suisse – Dochamps
Ardennen Camping Bertrix – Bertrix
Camping Parc La Clusure – Bure
Camping de Chênefleur – Tintigny

Kabouter Plop Familietent huren, exclusief bij BestCampEen groot aantal Kabouter Plop Familietenten hebben op diverse campings een fijn uitzicht op een speeltuintje met zandbak, glijbaan en schommel. Prettig omdat je zo de kleine kinderen goed in het oog kunt houden. Kortom, super leuk voor het hele gezin!