Les Chocolats d’Edouard - FlorenvilleAls u tijdens de vakantie in de Ardennen echt lekkere Belgische chocolade en bonbons wilt eten, dan raden we u aan om af te reizen naar de Place Albert 1er, 36 in Florenville. Hier is namelijk Les Chocolats d’Edouard gevestigd waar Edouard Bechoux de scepter zwaait. Hij werkte maar liefst 7 jaar in Italië en daar leerde hij de fijne kneepjes van het vak kennen. Ook leerde hij er ijs maken. Niet zo maar ijs, maar echt lekker ijs dat op authentieke wijze wordt gemaakt.

U kunt een bezoek brengen aan de winkel maar het is ook aan te raden om de korte workshop te volgen. Deze duurt een uur en begint met een lekkere beker warme chocolademelk. Vervolgens is er een proeverij van chocolade en pralines en aansluitend wordt er getoond hoe het maken ervan in zijn werk gaat. U moet wel reserveren, de prijs bedraagt EUR 7,-, een kleine prijs voor een heerlijke workshop!

In de winkel kunt u de lekkerste chocolade creaties kopen, van chocoladewafels tot suikerwaren maar ook koffie en thee. En natuurlijk pronken er schitterende taarten in de vitrines. Dus als u tijdens de vakantie jarig bent, dan raden we u aan om uw verjaardagstaart hier te halen! Maar dit is natuurlijk ook het adres voor lekkere souvenirs! Kortom, bent u in de buurt, rij dan zeker even langs.

Adres:
Place Albert 1er, 36
6820 Florenville
Tel: +32.61502972

Openingstijden:
Van dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.30
Zaterdag en zondag: 09.00 – 19.30