Meer van Les Doyards in Vielsalm
Het Meer van Les Doyards in Vielsalm is in de zomermaanden een populaire plek om te vertoeven. Het schitterende meer ligt op loopafstand van het centrum van Vielsalm en is dan ook een geliefde plek om de lunch te nuttigen. Om het meer ligt een wandel- en fietspad met een totale lengte van 2 kilometer. Op enkele plekken staan bankjes zodat u kunt genieten van het mooie uitzicht. Voor kinderen is er een kleine speeltuin waar ze heerlijk kunnen spelen!
Meer van Les Doyards in Vielsalm
Op het meer van Les Doyards is een paviljoen gebouwd. In de zomermaanden worden hier concerten gegeven. Dit houten paviljoen is ook een mooie plek om foto’s te nemen. Als u beschikt over de juiste vergunning, dan mag u vissen in het meer. U heeft een visvergunning van het Waals Gewest nodig. Ook leuk is het huren van een waterfiets. In de zomer is dit een populaire activiteit! Helaas is het niet toegestaan om te zwemmen in het meer van Les Doyards. Wel is het toegestaan om lekker te genieten van de zon op de vele grasvelden! Ook mag u lekker picknicken, de hond uitlaten en genieten van het prachtige natuurschoon. Dus als u verblijft in Vielsalm en u heeft behoefte aan een frisse neus, dan weet u waar u moet zijn!

Aan de rand van het meer van Les Doyards ligt ook een vakantiepark. Dit is wel wat verouderd maar nog steeds een super leuke plek om met kinderen de vakantie door te brengen. U kunt bij Belvilla een mooie bungalow op dit vakantiepark boeken. Ook is het mogelijk om bij Booking.com een losse overnachting te boeken. Ideaal voor als u weekend wilt doorbrengen op Vakantiepark Les Doyards.