mannendag ardennenWil jij met je vrienden naar de Ardennen en een geweldige dag beleven? Boek dan een echte Men’s Day Out waarbij sport, spanning, avontuur en natuurlijk bier drinken centraal staan. We doen het natuurlijk wel in de juiste volgorde om ongelukken te voorkomen 🙂

De dag wordt begonnen met een leuke rit op de quad. We hebben quads voor mensen met en zonder rijbewijs dus iedereen uit de groep kan meedoen. Op deze 4-wielige motorfiets maak je een leuke tocht door het Ardense landschap. Vervolgens wordt het vizier schoongemaakt, en op scherp gesteld, want het is tijd voor paintball! De groep wordt in 2 teams verdeeld en na een uitgebreide veiligheidsbriefing is het tijd voor actie! Het is jullie taak om het andere team uit te schakelen!

Na deze activiteiten zal iedereen wel dorst hebben gekregen en is het tijd voor de groep mannen om zich te verplaatsen naar het café. Hier staat een proeverij van Belgische bieren te wachten! Onder het genot van een Dubbel of Trippel kan iedereen lekker nagenieten van een fantastische dag in de Ardennen! De volgorde van de activiteiten kan worden aangepast zo nodig.

Exclusief
De prijs van deze activiteit is exclusief reisverzekering met buitensport dekking, deze kan nog afgesloten worden.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

LET OP: Deze dag is te boeken vanaf 12 personen!


Vraag een offerte aan

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Arrangement

Aantal personen

Gewenste datum


Opmerkingen