Mont Mosan KinderpretparkMont Mosan Kinderpretpark  is een super leuk park voor het hele gezin in de Belgische Ardennen. Vooral gezinnen met jonge kinderen zullen dit park fantastisch vinden! Naast een attractiepark is Mont Mosan ook een dierenpark. Het staat bekend om de super leuke zeeleeuwenshow en de papegaaienshow. Ook is er een leuke kinderboerderij met kangaroes, konijnen, geiten en kippen. De kinderen kunnen de dieren natuurlijk aaien en zelfs voer geven. Ook is het mogelijk om een ritje te maken op een pony!

Mont Mosan heeft grote speeltuinen waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Van glijbaan tot schommel, van klimrek tot speelhuis, echt alle denkbare speeltoestellen zijn aanwezig. Maar ook diverse springkastelen ontbreken natuurlijk niet. Ook leuk om te doen is midgetgolf! Het grote pluspunt is de ruimte. Het hele park is ruim van opzet zodat de kinderen echt de ruimte hebben. Dit is ook fijn voor de ouders zodat ze de kinderen goed in de gaten kunnen houden.

Tijdens een vakantie in de Ardennen is een bezoek aan Mont Mosan Kinderpretpark  een super leuk uitstapje. Het attractiepark is gelegen in Huy (Hoei) en is van begin april tot eind september dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00. Het park is ook alle weekends in oktober open. De entreeprijs bedraagt EUR 8,- voor kinderen en volwassenen.

Adres:
Plaine de la Sarte
4500 Huy

Website:
Mont Mosan Kinderpretpark