Ontdek de Ardennen vanaf het water!
Als u bezoek brengt aan de stad Dinant, dan raden we u zeker aan om een boottocht te maken over de rivier de Maas. Ontdek de Ardennen vanaf het water! Het is echt een aanrader want het geeft u een totaal andere kijk op dit schitterende deel van België. In Dinant kunt u bij rederij Crosières Mosanes diverse boottochten boeken. Van een eenvoudige boottocht tot nacht cruise, alles is mogelijk.

De meest geboekte boottocht brengt u van Dinant naar Anseremme en weer terug. Deze tocht duurt in totaal 45 minuten en de prijs voor volwassenen is EUR 7.50, kinderen betalen EUR 5.50. We raden u echter aan om de tocht Dinant-Freyr te doen. Deze tocht duurt 2 uur maar dan heeft u wel een schitterend uitzicht op Kasteel van Freyr en de schitterende tuinen! Dit paleis doet denken aan het beroemde Versailles in Frankrijk! Als u de tijd heeft, raden we u echt aan om dit imposante kasteel te bezoeken, van binnen én van buiten in de mooie tuinen!

Reistips
Dan nog enkele tips om uw verblijf in Dinant zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben een leuk artikel geschreven over een stedentrip in Dinant, echt de moeite waard. Parkeren in het centrum is lastig en betaald. U kunt beter parkeren bij de Citadel van Dinant. Dit is gratis en op loopafstand van het centrum. Het is ook mogelijk om meerdere attracties te boeken met korting! Zo betaalt u als volwassene maar EUR 18,- voor een rit met de kabelbaan naar de Citadel, entree tot de Citadel en de boottocht Freyr-Waulsort.

Internet
www.croisieres-mosanes.be