paintball in de ardennenPaintball in de Ardennen is dé activiteit bij uitstek om met vrienden en familie te doen. Maar je kan natuurlijk ook met een vrijgezellendag of een bedrijfsuitje lekker gaan paintballen in de Ardennen! We bieden paintball aan voor groepen van minimaal 8 personen. Groepen kleiner dan 8 personen kunnen ook deelnemen. Ze worden dan bij een andere groep ingedeeld. In het weekend moet dit altijd wel lukken!

Goede beschermers zijn uitermate belangrijk. Je speelt altijd met een masker op dat voorzien is van een plexiglas vizier. Het is ten strengste verboden om het masker in het speelveld af te zetten. Als er een balletje in je oog komt, heb je echt een groot probleem! Doe je masker dus nooit af! Bij alle aanbieders staat de veiligheid voorop.

Bij het paintballen in een bosrijke omgeving is de kans op vieze kleding groot. Je kruipt over de grond, ligt in greppels en voor je het weet zijn je kleren rijp voor de wasmachine. Trek daarom altijd oude kleren en schoenen aan. Je krijgt altijd een overall maar de kwaliteit laat vaak te wensen. Dus neem altijd het zekere voor het onzekere en neem wat extra kleding mee.

Bij het paintballen speel je in teamverband. Alle deelnemende spelers worden in 2 groepen verdeeld zodat het kan voorkomen dat je mensen uit je groep niet kent. Vervolgens wordt aandacht geschonken aan de veiligheid en wordt er duidelijk gemaakt in welk gebied de veiligheidspal erop moet. De instructeurs leggen vervolgens de verschillende spelletjes uit zoals het vlaggenspel waarbij het de bedoeling is om de vlag van de tegenstander te veroveren.

Als de verfkogels op zijn, kan je die altijd bijkopen. 100 Verfkogels kosten rond de 8 euro.

Prijs
De prijs per persoon is € 25,00 en is inclusief 100 verfballetjes bij 8-12 personen. Vanaf 13 personen is de prijs € 22,50 p.p.

Inclusief
De prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief
De prijs is exclusief vervoer, consumpties, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten. Als je verfballetjes op zijn, dan kan je natuurlijk altijd extra verfballetjes kopen. De prijs ligt rond € 8,- voor 100 verfballetjes.

Locatie
We hebben 2 locaties waar het paintballen kan plaatsvinden, namelijk Blier (Rue du T.T.A. 1, 6997 Blier) of Bure (Chemin de la Clusure 30, 6927 Bure). Blier ligt in het noorden, in de buurt van Durbuy, terwijl Bure meer in het zuiden ligt, nabij Saint-Hubert.


Vraag een offerte aan

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Arrangement

Aantal personen

Gewenste datum


Opmerkingen