Quad en Trike rijdenAls je van snelheid en avontuur houdt, dan moet je tijdens je vakantie in de Ardennen zeker een tocht maken op een quad of trike. Er zijn vele schitterende gebieden in de Ardennen die uitermate geschikt zijn om al rijdend op een quad te verkennen. Ga bijvoorbeeld naar de Amblève vallei en scheur door ondiepe beekjes! Een groot deel van de route loopt dwars door de natuur en je moet soms al je krachten aanwenden om natuurlijke hindernissen op een veilige manier te overbruggen.

Voor het rijden op onze 300 – 700cc quads is een B-rijbewijs verplicht, maar we hebben ook lichtere quadversies zodat zelfs kids van 6 jaar het quadrijden in de Ardennen kunnen beleven. Bij aankomst wordt de werking van de quad uitgelegd en krijg je een helm en bijpassende overall. Er wordt uitgebreid verteld over de veiligheid en over de regels waaraan u zich dient te houden.

Als je in de zomer gaat quad rijden, is het slim om een stofbril of zonnebril mee te nemen. Zo voorkom je dat je niks meer kunt zien als het stof van je voorganger opwaait. Als het regent, moet je zeker je regenkleding niet vergeten. Doe ook een dikke jas aan en een sjaal want je koelt snel af in de regen.

We bieden diverse Quad arrangementen aan. Zo kan je al vanaf € 29,00 ruim 20 minuten rondscheuren op een quad. We bieden ook een mooie 2 uur durende tocht aan van maar liefst 41 km! Bekijk nu al onze quad arrangementen.

Direct een offerte aanvragen voor een Quad arrangement?


Vraag een offerte aan

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Arrangement

Aantal personen

Gewenste datum


Opmerkingen