Als u tijdens de vakantie in de Ardennen echt bijzonder wilt genieten, dan raden we u aan om te gaan dineren bij L’air du Temps, een restaurant in de Ardennen dat bekroond is met maar liefst 2 Michelin sterren. De scepter wordt hier gezwaaid door Sang-Hoon Degeimbre en Carine Nosal. Het restaurant is recent verhuisd naar een afgelegen hoeve in Liernu. De reden hiervoor is de aanwezigheid van de moestuin van maar liefst 4 hectare! Ook in dit restaurant wordt vooral gewerkt met producten van eigen kweek en wordt vooral de lokaliteit benadrukt in alle gerechten!

In het nieuwe onderkomen zij kosten noch moeite gespaard.  Zo is er een aparte wijn kamer waar kan worden gedineerd en voor een extra belevenis is er een chef’s tafel voor 2 personen. Ook worden er binnenkort gastenkamers aangeboden zodat een diner met overnachting kan worden gecombineerd.

Tijdens een bezoek is het aan te raden om een menu te nemen. Het menu Genèses kost € 95,- en voor bijpassende wijnen € 55,-. Het menu terroir Contemporain kost € 130,- en de bijpassende wijnen € 75,-. De keuze a la carte is vrij beperkt maar met het menu haalt u echt alles uit een bezoek.  Voor veel mensen misschien even sparen, maar dan heeft u wel iets om jarenlang aan terug te denken!

Adres:
L’Air du Temps
Rue de la Croix Monet, 2,
5310 Liernu-Eghezée

Website:
L’Air du Temps