Roompot Vakanties is één van de bekendste aanbieders van vakantiehuizen, vakantieparken en campings. Natuurlijk heeft Roompot ook een mooi aanbod van vakanties in de Ardennen. Wie een Roompot Vakantiehuis Ardennen wil boeken kan terecht op 3 verschillende vakantieparken en campings in de Belgische Ardennen en Luxemburg. Als u via Roompot Vakanties naar de Ardennen gaat, bent u verzekerd van een heerlijke vakantie in de Ardennen in een vakantiehuis, bungalow of een stacaravan. Verblijven op één van de vakantieparken van Roompot is een uitstekende start voor een heerlijke vakantie in de Ardennen.

Roompot Ardennen Camping BertrixRoompot Ardennen Camping Bertrix
Ardennen Camping Bertrix is gelegen op één van de mooiste plekken van de Ardennen. Vanaf Ardennen Camping Bertrix bezoekt u historische steden als Bastogne en Bouillon. De camping is prachtig gelegen op een heuvelachtig terrein te midden van een schitterende natuur. Ardennen Camping Bertrix heeft een uitgebreid recreatieprogramma en talloze sportmogelijkheden. Centraal op de camping bevinden zich een restaurant, de recreatieruimtes en natuurlijk het grote zwembad met zonneterras. Vanuit de camping worden tevens mountainbike-, kano- en grottentochten geregeld.
Roompot Ardennen Camping Bertrix boeken

Parc la ClusureRoompot Parc La Clusure
Camping Parc La Clusure biedt u de perfecte omstandigheden voor een schitterende vakantie in één van de mooiste stukjes van de Belgische Ardennen. Parc La Clusure is een kindvriendelijke camping die omgeven is door bossen en een verfrissend en visrijk meer. Jong en oud zal zich hier geen moment vervelen. Het park heeft uitgebreide faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad en een bijzonder actief animatieteam. Vanuit de camping kunt u de mooie omgeving met zijn authentieke dorpjes ontdekken. Zelfs een bezoek aan Brussel behoort tot de mogelijkheden. De Belgische hoofdstad ligt op 120 kilometer van Parc La Clusure.
Roompot Parc La Clusure boeken

FuussekaulRoompot Fuussekaul
Net buiten het dorpje Heiderscheid in de Luxemburgse Ardennen vindt u de prachtige camping Fuussekaul. Camping Fuussekaul is een groene camping die uitermate geschikt is voor een vakantie met kinderen. Vooral in de zomermaanden worden er veel activiteiten georganiseerd. Camping Fuussekaul is uitstekend gesitueerd voor uitstapjes naar de prachtige omgeving zoals de Ardennen en bekende Luxemburgse bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Vianden, het Stuwmeer Esch-sur-Sure en Luxemburg-stad.
Roompot Fuussekaul boeken