topcampings van Bestcamp
Comfortabele stacaravans, ruime kampeerplaatsen, mooie huurtenten en sfeervolle kampeerbungalows. De mooie 4 BestCamp campings in de Ardennen bieden het allemaal. Geniet van eersteklas voorzieningen, recreatieprogramma’s tot 1 september, goede horecavoorzieningen, gastvrije Nederlandse eigenaren en uiteraard de schitterende groene omgeving. In het naseizoen zijn er aantrekkelijke kortingen en arrangementen van toepassing dus extra interessant om er nog even lekker tussenuit te gaan.

De BestCamp campings beschikken over huuraccommodaties van hoge kwaliteit. Kies voor een luxe stacaravan, een sfeervol chalet of een compleet ingerichte bungalowtent. Beschik je over een eigen kampeermiddel dan heb je de keuze uit ruime kampeerplaatsen.

Huuraccommodaties en kampeerplaatsen op topcampings van BestCamp

Animatie

Veel gezinnen met kinderen kiezen voor de BestCamp campings vanwege de voorzieningen maar ook vanwege de uitgebreide animatie- en recreatieprogramma’s die in de zomer overal nog tot 1 september doorlopen. Zijn de kinderen al wat groter of ben je zelf een durfal: op de campings worden uitdagende en sportieve activiteiten aangeboden voor het hele gezin.

Kabouter Plop Familietent huren, exclusief bij BestCampKabouter Plop Familietenten

Uniek zijn de Kabouter Plop Familietenten. Deze ruime huurtenten heeft BestCamp speciaal voor de kleine Plop-fans ontwikkeld en zijn erg leuk als huuraccommodatie als u ook voornemens bent Plopsa Coo in de Ardennen te bezoeken.

Deze gethematiseerde bungalowtenten zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen maar zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met oudere kinderen, als je een comfortabele bungalowtent zoekt met een grote luifel en vier degelijke bedden! Kleine kinderen zien na het openen van de bekende Plop-voordeur afbeeldingen van hun favoriete kabouter en een rode plafond met witte stippen. Ouders en oudere kinderen ervaren een kwaliteitstent met hoog plafond, ruime slaapcabines, een mooie luifel en goede bedden.

In de Ardennen vind je de Kabouter Plop Tenten op deze campings:

Panorama Camping Petite Suisse – Dochamps
Ardennen Camping Bertrix – Bertrix
Camping Parc La Clusure – Bure
Camping de Chênefleur – Tintigny