Formule 1 reis naar Spa Franchorchamps in augustus 2017
Dit weekend wordt het super druk op de wegen naar de Ardennen want vele landgenoten gaan Max steunen tijdens de GP op Spa-Franchorchamps. Dit is één van de meest klassieke, populairste en spectaculairste races van de Formule 1 kalender.  Op het circuit van Spa-Franchorchamps zal het wederom een mooie wedstrijd zijn waarbij we kunnen genieten van hopelijk schitterende inhaalacties van Max Verstappen.

De bochten op het circuit zijn wereld beroemd. De bochtencombinatie “Eau Rouge” is het bekendste deel van het circuit. Het is een lange bocht, net na de oude pitlane, die de coureurs rechts naar boven het dennenbos inleidt. En natuurlijk wordt deze bocht vol gas genomen! Een andere mooie bocht is de “La Source” hairpin. De bocht gaat rechts naar beneden en hier staan de coureurs zo goed als stil. Hier worden ieder jaar veel inhaalacties gedaan.

Tips:
– Boek een hotel want tijdens het raceweekend is het super druk op de snelwegen. De kans is groot dat je een deel van de race mist door de file. Bekijk nu de beschikbaarheid van alle hotels in de omgeving van het circuit.
– Hou de file informatie goed in de gaten.
– Zorg voor een volle tank want het aantal pompstations langs de snelweg in de Ardennen is gering.
– Vergeet de Nederlandse vlag niet!