VenturiX Outdoor: Hospitality in Adventure

venturixVenturiX Outdoor & Wintersport organiseert sinds 1994  sportieve en recreatieve, evenementen en  teambuildings voor bedrijven, het onderwijs en voor particulieren in de Belgische Ardennen, voor grote èn kleine gezelschappen. Naast alle bekende outdooractiviteiten kunnen wij ook zorgen voor uw  catering en een passende accommodatie. Wij  beschikken over een groot, eigen bos in Comblain au Pont, net even ten zuiden van Luik in het mooie dal van de Ourthe. Op loop- of fietsafstand kunnen wij hier bijna al onze activiteiten aanbieden zodat het nauwelijks nodig is om u tussendoor per auto te verplaatsen. Met een select aantal van onze activiteiten komen wij desgewenst ook naar uw locatie toe.

Waarom Venturix?
Onze instructeurs  zijn allen van huis uit enthousiaste buitensporters en goed opgeleid aan bijvoorbeeld CIOS of ALO.  Daarnaast nemen zij doorlopend deel aan ons interne trainingsprogramma. Gastheerschap  staat  daarbij  even hoog in het vaandel als uw veiligheid. VenturiX werkt op eigen terreinen, alles activiteiten liggen op loopafstand van elkaar dus geen onnodig reizen tussen de activiteiten in! U kunt altijd op de dag zelf of kort tevoren bellen voor een last minute boeking op 0032 473357312 met onze coördinator ter plaatse. Wilt u bellen met het kantoor in Nederland, bel dan 0162-438000 voor meer informatie.

Website:
Venturix Survival Activiteiten


RHM Buitensport

rhm buitensportAl 15 jaar is RHM Buitensport uw partner voor sportieve en survival evenementen in de Ardennen en in Nederland. Of u nu individueel wilt deelnemen aan een survival programma of met een groep vrienden, familie of collega’s, RHM Buitensport verzorgt alles tot in de puntjes. Voor bedrijven en scholen kunnen wij op maat gemaakte survival en outdoor arrangementen aanbieden. Overnachtingen, maaltijden en vervoer naar en in de Ardennen, alles wordt in overleg geregeld.

RHM Buitensport biedt in de Ardennen een groot scala survival en outdoor activiteiten aan waaronder abseilen, quadrijden, kanoën, kajakken, vlotvaren en een cursus kanovaren. Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs en onze materialen voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze enthousiaste instructeurs expert in het verhogen van de sfeer zodat ieder survival weekend een daverend succes wordt.

Speciaal voor gezinnen heeft RHM Buitensport een 5-daagse survival en adventureweek georganiseerd. Elke dag worden er leuke survival activiteiten gehouden waaraan het hele gezin kan meedoen.

Telefoon:
NL: +31(0)70-3835734

Website:
RHM Buitensport