Survival in de Ardennen is super leuk voor jong en oud! De Ardennen zijn de ideale plek om samen met het gezin, een groep vrienden of familie lekker actief te zijn in de buitenlucht en allerlei survival activiteiten te doen. Van rotsklimmen tot abseilen, van hindernisparcours tot GPS challenge, van quad rijden tot kanovaren, in samenwerking met onze partners bieden we super leuke survival arrangementen aan.

RHM Buitensport

rhm buitensportAl 15 jaar is RHM Buitensport uw partner voor sportieve en survival evenementen in de Ardennen en in Nederland. Of u nu individueel wilt deelnemen aan een survival programma of met een groep vrienden, familie of collega’s, RHM Buitensport verzorgt alles tot in de puntjes. Voor bedrijven en scholen kunnen wij op maat gemaakte survival en outdoor arrangementen aanbieden. Overnachtingen, maaltijden en vervoer naar en in de Ardennen, alles wordt in overleg geregeld.

RHM Buitensport biedt in de Ardennen een groot scala survival en outdoor activiteiten aan waaronder abseilen, quadrijden, kanoën, kajakken, vlotvaren en een cursus kanovaren. Wij maken gebruik van gediplomeerde instructeurs en onze materialen voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze enthousiaste instructeurs expert in het verhogen van de sfeer zodat ieder survival weekend een daverend succes wordt.

Speciaal voor gezinnen heeft RHM Buitensport een 5-daagse survival en adventureweek georganiseerd. Elke dag worden er leuke survival activiteiten gehouden waaraan het hele gezin kan meedoen.

Telefoon:
NL: +31(0)70-3835734

Website:
RHM Buitensport