survival weekend ardennenHet arrangement Survival Weekend Compleet in de Ardennen staat helemaal in het teken van Survival en Outdoor activiteiten. Aan alles is gedacht tijdens dit geheel verzorgde survival weekend, van de activiteiten tot aan een mooi vakantiehuis waarin kan worden overnacht. In overleg met de deelnemers wordt een weekend vullend programma samengesteld. Zo is het super leuk om te beginnen met een kanotocht over de Ourthe en vervolgens staat een spannende tocht op de mountainbike te wachten. Pas goed op en doe je helm op want het parcours kan lastig zijn!

En dan is het tijd voor paintball! De groep wordt gesplitst en er worden diverse spelletjes gespeeld, van verover de vlag tot shoot them all. Na al dit geweld is het tijd om alle survival elementen nog eens rustig te beleven onder het genot van een biertje. Want een bezoek aan de Ardennen is niet compleet zonder een Belgische bierproeverij!

Tijdens dit complete survival weekend wordt alles geregeld dus ook een groepshuis en de maaltijden.Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

LET OP: Dit weekend is te boeken vanaf 8 personen!


Vraag een offerte aan

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Arrangement

Aantal personen

Gewenste datum


Opmerkingen