Terraltitude Avonturen ParkHet Terraltitude Avonturen Park is ideaal voor gezinnen met kinderen en volwassenen. Het is te vinden in de Franse Ardennen nabij de plaats Fumay. Op dit park kunt u van alles doen, van bungee jumpen tot paintballen! Op het hoogteparcours is er een deel voor kinderen van 6 tot 11 jaar en een deel voor kinderen vanaf 12 jaar + volwassenen. De kleine kinderen moeten natuurlijk worden begeleid door een volwassene! Ook is de veiligheid gegarandeerd door een vangnet. Ook is er een super leuke speeltuin met een opblaaskasteel.

Voor de echte stoere kinderen is er de Free Jump. Ze kunnen springen vanaf een hoogte van 5 of 8 meter hoog en komen dan terecht op een groot valkussen dat ook wordt gebruikt door echte stuntmannen in de films. Kinderen zwaarder dan 35 kg kunnen ook mee met de FANTASTICABLE. Deze super gave kabelbaan vertrekt 110 meter boven de rivier de maas en heeft een lengte van meer dan 1 kilometer. Op een gegeven moment ga je sneller dan 100 km/u! Het gave is dat je onder de kabelbaan hangt dus je voelt je net een vogel die door de lucht zweeft! Je kan de FANTASTICABLE alleen of met zijn tweeën doen! De echte bikkels kunnen ook een bungejump maken. Terraltitude is de enige plek in het noorden van Frankrijk met een vaste bungeejump toren. De hoogte bedraagt 20 meter. Iedereen met een gewicht tussen de 40 en de 100 kg mag hier een sprong maken.

Ook kan men paintballen op het Terraltitude Avonturen Park. Kinderen mogen paintballen vanaf 8 jaar. Er is een super mooi stedelijk terrein gebouwd met verlichting. In de maanden april tot en met oktober kan er dus ook in het donker worden gespeeld, super gaaf!

In de zomermaanden is het Terraltitude Avonturen Park open van 10.00 tot 19.00. Op de website zijn de complete openingstijden te vinden. De tarieven zijn ook op de site te vinden. Als u alle attracties wilt doen, dus het boomklimmen park, de Free Jump, de Bungeejump en de Fantasticable, dan betaalt u EUR 65,-

Adres:
Lieu dit la Folie
08170 Fumay

Website:
Terraltitude Avonturen Park