Vakantiehuis Fermina Daza in Cetturu, Ardennen, nabij Durbuy-La Roche-Bastogne voor 10 personen

Wees er snel bij en boek snel Vakantiehuis Fermina Daza in Cetturu. Dit landhuis heeft een schitterende ligging in een groen dal. De grote tuin is de ideale plek om deze zomer door te brengen met het hele gezin! Door de tuin stroomt een klein riviertje waar het heerlijk pootje baden is! En het uitzicht, gewoon WAUW! Niets voor niets krijgt dit vakantiehuis een beoordeling van een 9.5! Het is geschikt voor 10 personen en heeft 5 slaapkamers!
Vakantiehuis Fermina Daza in Cetturu, Ardennen, nabij Durbuy-La Roche-Bastogne voor 10 personen

Het huis is zeer sfeervol en comfortabel ingericht. Warme tinten en natuurlijke materialen geven het huis een uitstraling waarin u zich direct thuis voelt. Voor warme zomers is er een groot houten terras op het zuiden. Buiten dineren als het weer iets minder is, kan op de Amerikaanse veranda. Op de vide is een bibliotheek voor regenachtige dagen. Echt alles wat u nodig denkt te hebben is aanwezig. Het is een super compleet huis!

Vakantiehuis Fermina Daza in Cetturu, Ardennen, nabij Durbuy-La Roche-Bastogne voor 10 personen

Het gebied om het huis heeft uitgebreide wandelmogelijkheden. In Houffalize (8 km) zijn verschillende supermarkten, drie bakkers, een ambachtelijke slager en een aantal leuke restaurantjes, cafeetjes en terrassen. Er is ook een overdekt zwembad en een kinderspeelpaleis Houtopia. Verder kunt u er midgetgolfen en mountainbikes huren. In Houffalize is om de zaterdag markt. In Limerle (3 km) is een natuurzwembad, Lac de Cherapont. Bastogne (15 km) is een gezellige, Ardense stad met een winkelstraat en een indrukwekkend oorlogsmuseum Mardasson. In Clervaux (20 km) is een magnifieke 18-holes golfbaan.

Momenteel is er nog beschikbaarheid in de zomermaanden! Maar wees er snel bij en beslis snel, want anders loopt u een geweldige vakantie mis in één van de sfeervolste vakantiehuizen van de Ardennen.