Vakantiehuis Mazures - Pepinster
Vakantiehuis Mazures is te vinden in Pepinster en is een voormalige conciërgewoning van een kasteel. Recent is de woning volledig gerenoveerd tot een modern en comfortabel vakantiehuis. Van buiten Middeleeuws maar van binnen van alle gemakken voorzien zoals u gewend bent! De locatie is super gaaf, namelijk langs de rivier en niet ver van de weg die Luik en Verviers met elkaar verbindt. In de wijde omgeving kunt u genieten van al het groen dat de Ardennen te bieden heeft.

Het vakantiehuis is een beschermd monument en bevindt zich in de linkervleugel en in de toren van het pand op de foto. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer en keuken. De slaapkamers bevinden zich op de hogere verdiepingen die via twee draaitrappen te bereiken zijn. Afgezien van de eigenaars die in het kasteel wonen, dat zich een honderdtal meter verderop bevindt, beschik je als enige over de volledige accommodatie. De eigenaars zullen beperkt het straatje en de brug gebruiken.

In de directe omgeving is van alles te doen. Het dorp Pepinster is rustig maart op slechts 6 km afstand ligt Verviers. Hier zijn talloze winkels en restaurants te vinden. Ook is er een kleine markt op zaterdagochtend. De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelen en fietsen. Er zijn schitterende routes te maken! Maar ook aan musea is geen gebrek in dit deel van de Ardennen.

In Vakantiehuis Mazures in Pepinster in de Belgische Ardennen kunnen maximaal 4 personen verblijven. Er zijn 2 slaapkamers. De prijs voor dit vakantieverblijf in het laagseizoen is 940 en in het hoogseizoen 1320. Kijk snel op de website indien je meer wilt weten over de juiste prijzen, bezetting en faciliteiten van dit vakantiehuis.

De faciliteiten van Vakantiehuis Mazures – Pepinster :
– Airco aanwezig? Nee
– Bad aanwezig? Ja
– Douche aanwezig? Ja
– Huisdieren toegestaan? Ja
– Jacuzzi aanwezig? Nee
– Kinderstoel aanwezig? Nee
– Kinderbedje aanwezig? Nee
– Magnetron aanwezig? Ja
– Televisie aanwezig? Ja
– Huisdieren toegestaan? Nee
– Open haard aanwezig? Ja
– Terras met tuinset aanwezig? Ja
– Vaatwasmachine aanwezig? Ja
– Wasmachine aanwezig? Nee
– Wifi aanwezig? Ja
– Zwembad aanwezig? Nee