Bij het dagprogramma Adventurewalk & Kanovaren staan teambuilding, plezier en spanning centraal. De groep begint de dag met de Adventure Walk. Dit is een uitdagende stormbaan/hindernisbaan! Je krijgt te maken met een aantal touwhindernissen over land en over water. Opgeven is geen optie! Slingers, touwbruggen, uitdagende obstakels op maximaal 2 meter hoogte laten de adrenaline stijgen. Natuurlijk is het de uitdaging om met elkaar droog te blijven. Gaat het jullie lukken?

Na een korte pauze stappen jullie in de auto en rijden naar Grandhan. Dit is 20 minuten rijden. Hier liggen de kano's te wachten. Na een korte uitleg gaan jullie een kanotocht van 7 km over de Ourthe maken. Geniet van de schitterende natuur, maak pret op het water en wees lekker actief.

Wanneer

Bij ons kan je van begin april tot eind oktober terecht voor dit dagvullende programma. Bij extreem slecht weer en bij een te lage waterstand worden reserveringen afgezegd.

Prijs

De prijs voor Adventurewalk & Kanovaren is € 34,50 p.p.
Er moeten minimaal 12 deelnemers zijn. Ben je met minder personen, dan kan je beide onderdelen los boeken op de website.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd. Bij reservering wordt de definitieve volgorde van de activiteiten gepland.

Inclusief

Prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

Prijs is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Reviews over adventurewalk & kanovaren € 34,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • 1,5 tot 2 uur varen in de kano
  • Super leuke hindernisbaan
  • Voor groepen vanaf 12 personen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat