De AdventureWalk is een uitdagende stormbaan/hindernisbaan! Je krijgt te maken met een aantal touwhindernissen over land en over water. Opgeven is geen optie! Slingers, touwbruggen, samenwerking en uitdagende obstakels op maximaal 2 meter hoogte zorgen voor spanning, humor en teambuilding. Natuurlijk is het de uitdaging om met elkaar droog te blijven. Gaat het jullie lukken?

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Blier. Dit dorpje ligt in de buurt van Durbuy en is goed bereikbaar met de auto.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op zaterdag en zondag terecht voor de AdventureWalk. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 24,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 4 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over adventurewalk € 24,50

Nils

Leuke activiteit die ook goed te doen is voor jonge kinderen. Ondanks het regenachtige weer hebben we een leuke dag hier gehad.

Fam. Oudescha

Met 9 personen hebben we op zaterdag de adventurewalk gedaan. Prima ontvangst op de locatie, duidelijke uitleg en de activiteit was super leuk. Vervolgens in de buurt nog wat gegeten. Al met al een dag om nooit te vergeten!

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.