Boog- en Buksschieten is een leuke activiteit in de Ardennen die geschikt is voor kinderen en volwassenen. Het is een echte concentratiesport. Wie kan het beste mikken en de rust bewaren? Tijdens deze activiteit ga je leren schieten met een buks. Ook ga je boogschieten. Na een goede instructie door de Nederlandse instructeur weet je precies hoe je de boog en de buks moet vasthouden. En dan gaat het om een goede oog-handcoördinatie! Maar ook de ademhaling is belangrijk. Het lijkt allemaal heel eenvoudig, maar het is nog hartstikke moeilijk om de roos te raken. Gaat het jou lukken? Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar

Deze activiteit doen we op onze locatie in Comblain-au-Pont. Deze locatie ligt in de buurt van Durbuy en Luik, is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons iedere dag Boog- en Buksschieten. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal ongeveer 1,5 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 22,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog Boog- en Buksschieten reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over boog- en buksschieten

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  22,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Mooie locatie bij Houffalize
  • Nederlandse instructeurs
  • Leuke spel elementen

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat