Beleef de Ardennen op 3 manieren tijdens het Dagprogramma Ardennen 3.0! We hebben een super leuke dag samengesteld die te boeken door groepen van minimaal 12 personen. Je begint de dag om 10.00 met een mooie en actieve kanotocht over de Ourthe. Na een korte introductie door onze ervaren Nederlandstalige instructeurs ga je lekker het water op. Het is natuurlijk even wennen maar al gauw krijg je de juiste slag te pakken! Geniet van de schitterende natuur, maak pret op het water en wees lekker actief! Bij het eindpunt staan wij op je te wachten om je terug te brengen naar de startlocatie.

Vervolgens is het een kwartiertje rijden naar onze locatie in Blier. Hier begint de GPS Achouffe wandeling. Dit is een leuke activiteit voor jong en oud! Deze spannende wandeling van 6 km voert dwars door de Belgische Ardennen. Je krijgt een GPS om diverse aanwijzingen te zoeken. Wanneer je de aanwijzingen goed hebt, kan je aan het einde van de wandeling de code kraken van de grote kist. In de kist zit een heerlijke beloning, namelijk een lekker Achouffe biertje. Natuurlijk is het ook mogelijk om een frisdrankje te krijgen.

De laatste activiteit van de dag is paintball, super gaaf om te doen! Bij het paintballen wordt de groep in 2 teams verdeeld, waarbij elk team zijn eigen territorium zal moeten verdedigen. Met verfkogels schiet je je tegenstander neer. Ook zijn er super veel speelvarianten, van verover de vlag tot last man standing! In overleg met jullie spelen we een aantal varianten.

Waar

Het kanovaren doen in Grandhan, een dorpje in de buurt van Durbuy. De andere activiteiten worden gehouden in Blier.

Wanneer

Het dagprogramma is het hele jaar te boeken. De dag kies jij, de rest verzorgen wij!

Prijs

De prijs is € 45,00 per persoon.
Er moeten minimaal 12 deelnemers zijn. Ben je met minder personen, dan kan je de onderdelen los boeken op de website.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen, 100 paintballs en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

De prijs van het Dagprogramma Ardennen 3.0 is exclusief extra paintballs (Ter plekke kan je voor € 8,00 100 nieuwe balletjes kopen.), vervoer, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Reviews over dagprogramma ardennen 3.0 € 45,00

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief materiaal
  • Nederlandse Instructeurs
  • 7km Kanovaren
  • Paintball incl. 100 balletjes
  • GPS wandeling met Achouffe bier

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat