Het Dagprogramma Paintball + GPS Wandeling + ATB is super leuk en te boeken voor groepen van minimaal 12 personen. De hele dag ben je lekker sportief bezig! We beginnen de ochtend om 10.00 met paintballen. Dit is super gaaf om te doen! Bij het paintballen wordt de groep in 2 teams verdeeld, waarbij elk team zijn eigen territorium zal moeten verdedigen. Met verfkogels schiet je je tegenstander neer. Ook zijn er super veel speelvarianten, van verover de vlag tot last man standing. In overleg met jullie kiezen we diverse varianten!

Na een korte pauze is het tijd om de mooie natuur van de Ardennen al wandelend te verkennen. De GPS Achouffe wandeling is super leuk voor jong en oud! Deze spannende wandeling is een ruime 6 km lang en laat je kennis maken met de mooie Ardense landschappen. Je krijgt een GPS om diverse aanwijzingen te zoeken. Voordat je op pad gaat, krijg je een uitleg over het gebruik van het GPS zodat de tocht zonder problemen kan worden afgelegd. Wanneer je de aanwijzingen juist hebt, dan kan je aan het einde van de wandeling de code kraken. En voor de codekrakers staat er een heerlijke beloning te wachten, een lekker Achouffe biertje! Lus je geen bier? Dan hebben we ook een frisdrankje voor je ;)

Het laatste onderdeel van het dagprogramma is het mountainbiken. Voordat je op pad gaat, krijg je een uitleg over het gebruik van de mountainbikes. En natuurlijk vele handige tips over wanneer je bijvoorbeeld van versnelling moet wisselen. In overleg met de groep wordt de route bepaald. En dan ben je er klaar voor om de Ardennen te verkennen! Het heuvelachtige landschap en de mooie bossen maken de Ardennen tot de ideale locatie voor een mountainbiketocht. En dan zit deze enerverende dag er op! De onderdelen kunnen ook in een andere volgorde worden gedaan, afhankelijk van de omstandigheden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op elke gewenste dag terecht.

Prijs

De prijs is € 49,50 per persoon voor een hele dag.
Er moeten minimaal 12 deelnemers zijn. Ben je met minder personen, dan kan je deze onderdelen los boeken op de website.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen, 100 paintballs (Ter plekke kan je voor € 8,00 100 nieuwe balletjes kopen) en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

De prijs is exclusief vervoer, consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Reviews over dagprogramma paintball + gps wandeling + atb € 49,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Je doet 3 leuke activiteiten
  • Minimaal aantal personen is 12
  • Geschikt vanaf 12 jaar

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat