Op televisie lijken al die proeven in Expeditie Robinson helemaal niet zo moeilijk. Maar we kunnen je verklappen dat dat weleens tegen kan vallen. Op onze locatie in de Ardennen creëren we een echte Expeditie Robinson sfeer die jullie het echte eilandgevoel geven! Er worden teams gemaakt die tegen elkaar de strijd aangaan. Door verschillende opdrachten te voltooien kunnen er amuletten verzameld worden. Wie komt als de échte Robinson uit deze strijd?

Om de strijd zo spannend mogelijk te maken hebben we meerdere opdrachten. Zo moet je sommige opdrachten alleen doen en rust er een zware verantwoordelijkheid op je schouders. Maar de meeste opdrachten zijn in teamverband. Naast de opdrachten die te maken hebben met kracht en uithoudingsvermogen hebben we ook super leuke "denk" opdrachten waarbij het draait om goed nadenken en puzzelen.

Natuurlijk is er met iedere opdracht wat te winnen. Je kan attributen verdienen waarmee uiteindelijk vuur en een onderdak gemaakt kan worden. Ook kan je attributen winnen om water mee te zuiveren. Vanzelfsprekend is er een eilandraad met stemronde en zijn er amuletten te verdienen. Het lijkt dus op de Expeditie Robinson wat je op TV ziet. Alleen hebben we GEEN eetproef :)

Waar

De activiteit Expeditie Robinson bieden we aan op onze locaties in Blier. Dit gezellig dorp ligt in de buurt van Hotton en Durbuy en is goed bereikbaar met de auto. Ook zijn er voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op elke dag terecht. Deze activiteit neemt een halve dag in beslag en je kunt starten om 10.00 of om 14.00. De activiteit neemt in totaal 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 34,50 per persoon voor een halve dag. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers. Ben je met minder personen en wil je toch deze activiteit doen? Stuur ons dan een mail en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over expeditie robinson € 34,50

Rik IJzerborst

Super leuke dag gehad met 12 man. De opdrachten waren divers en de leuke begeleiding door de instructeur maakte de dag echt compleet. Echt een aanrader voor grote groepen!

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.