Op televisie lijken al die proeven in Expeditie Robinson helemaal niet zo moeilijk. Maar we kunnen je verklappen dat dat weleens tegen kan vallen. Op onze locatie in de Ardennen creëren we een echte Expeditie Ardennen sfeer die jullie het echte eilandgevoel geven! Er worden teams gemaakt die tegen elkaar de strijd aangaan. Door verschillende opdrachten te voltooien kunnen er amuletten verzameld worden. Wie komt als de échte Robinson uit deze strijd?

Wegens COVID-19 niet boekbaar tot en met 31 januari 2021

Om de strijd zo spannend mogelijk te maken hebben we meerdere opdrachten. Zo moet je sommige opdrachten alleen doen en rust er een zware verantwoordelijkheid op je schouders. Maar de meeste opdrachten zijn in teamverband. Naast de opdrachten die te maken hebben met kracht en uithoudingsvermogen hebben we ook super leuke "denk" opdrachten waarbij het draait om goed nadenken en puzzelen.

Tijdens de Expeditie doe je onder andere:

* Wandelende A lopen
* Katapult spel waarbij met een grote katapult ballen geschoten worden op een target en afhankelijk welk target er geraakt wordt krijg je meer of minder punten.
* Duel waarbij Archery tag een onderdeel is. 1 persoon zoekt pijlen die verstopt zijn, 2 personen zijn aan elkaar vastgebonden en lopen een parcourtje om de gevonden pijlen te retourneren. 1 persoon schiet op het doel.
* Natuurlijk is er de vuur maak proef
* Bij het eindspel is er balanceren, water dragen, evenwichtsbalk lopen.

Tussen de verschillende spellen door vindt er een korte eilandraad plaats waarin de teamcaptain voor het volgende spel wordt bepaald. Natuurlijk is er met iedere opdracht wat te winnen. Je kan attributen verdienen waarmee uiteindelijk vuur en een onderdak gemaakt kan worden. Hoe meer spellen je wint, hoe makkelijker je vuur kunt gaan maken. Ook kan je attributen winnen om water mee te zuiveren. Het lijkt dus op de Expeditie Robinson wat je op TV ziet. Alleen hebben we GEEN eetproef :)

Waar

De activiteit Expeditie Ardennen bieden we aan op onze locaties in Blier. Dit gezellig dorp ligt in de buurt van Hotton en Durbuy en is goed bereikbaar met de auto. Ook zijn er voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op elke dag terecht. Deze activiteit neemt een halve dag in beslag en je kunt starten om 10.00 of om 14.00. De activiteit neemt in totaal 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 34,50 per persoon voor een halve dag. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een Nederlandse professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 8 deelnemers. Ben je met minder personen en wil je toch deze activiteit doen? Stuur ons dan een mail en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Extra Info

De spel onderdelen kunnen wijzigen en staan niet vast. We proberen een zo groot mogelijk verrassingseffect te bereiken.

Reviews over expeditie ardennen € 34,50

Margot, Amanda, Helena en Charlotte

Beste Scot en Julles We willen jullie nog eens bedanken voor de leuke namiddag. We hebben ons goed geamuseerd en de extra opdracht was zeker de kers op de taart! Dit gaat hun nog even achtervolgen. Tot snel! Groetjes van de belgen groep Mango ijs (Margot, Amanda, Helena en Charlotte) groep Kiwi ijs (Gabrielle, Phaedra, Emma en Kaily

Rik IJzerborst

Super leuke dag gehad met 12 man. De opdrachten waren divers en de leuke begeleiding door de instructeur maakte de dag echt compleet. Echt een aanrader voor grote groepen!

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat