De GPS Avond Dropping is super leuk voor jong en oud! Doe mee aan dit spannende avontuur dwars door de Belgische Ardennen. Jullie team wordt ergens in de bossen gedropt....in het donker! U krijgt een GPS-apparaat en daarmee moet u de weg terug weer vinden. Maar in het donker is het natuurlijk moeilijk navigeren. Kortom, een super spannende tocht door de bossen staat jullie te wachten!

Voordat u op weg gaat, krijgt u een uitleg over het gebruik van het GPS zodat de tocht zonder problemen kan worden afgelegd. De Belgische Ardennen is alle jaargetijden adembenemend. Maar kleed je wel goed aan want als de duisternis invalt, kan het flink afkoelen.

Waar

De GPS Avond Dropping kan je bij ons doen op onze locatie in Blier. Dit dorpje ligt in de buurt van Durbuy en Hotton.

Wanneer

Bijna het hele jaar door kan je bij ons terecht op vrijdag- en zaterdagavond. Alleen in oktober, november en december is het niet mogelijk vanwege de jacht in de Ardennen. De activiteit begint om 20.30 en neemt tussen de 2 en 3 uur in beslag. In de meivakantie en de zomervakantie (1 juli t/m 30 augustus) kan je elke dag deze activiteit doen.

Prijs

De prijs is € 19,50 per persoon. Natuurlijk is dit inclusief alle materialen en instructie door een professionele buitensport instructeur. Er worden 9,95 boekingskosten in rekening gebracht.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Reviews over gps avond dropping € 19,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat