Tijdens een Groeps Avontuur Ardennen, ook wel Team Challenge genoemd, draait alles om samenwerken. In teamverband gaat u diverse avonturen beleven en het is natuurlijk de bedoeling om als winnend team uit de strijd te komen. De activiteiten vinden plaats in de buurt van Durbuy.

Er wordt gestart met een wedstrijd boogschieten. Met pijl en boog is het de bedoeling om de roos te raken want daarmee verdient u de meeste punten. Het vlot bouwen komt dan aan de beurt. Met behulp van een flinke stapel spullen, denk aan houten palen, plastic tonnen en touw, moet uw team een vlot bouwen. Dit moet natuurlijk wel waterbestendig en bevaarbaar zijn en het hele team moet op het vlot de rivier op!

Tot slot is er het Challenge parcours. Op deze hindernisbaan moet u flink aan de slag. Klimmen, klauteren en balanceren zijn de kernwoorden. U gaat over touwbruggen, een klimnet en u moet gebruiken maken van lianen om droog de overkant te halen. Plezier, en wellicht een nat pak, zijn gegarandeerd!

Inclusief

Prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

De prijs van het Groeps Avontuur Ardennen is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

LET OP: De bovengenoemde prijs is per persoon uitgaande van minimaal 12 personen. Komt u met minder dan 12 personen? Geen probleem, ook dan bent u van harte welkom bij ons! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Reviews over groeps avontuur ardennen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Minimaal 12 personen
  • Inclusief instructie
  • Super leuke dag activiteit

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.