Tijdens een Groeps Avontuur Ardennen, ook wel Team Challenge genoemd, draait alles om samenwerken. In teamverband ga je diverse avonturen beleven en het is natuurlijk de bedoeling om als winnend team uit de strijd te komen. De activiteiten vinden plaats in de buurt van Durbuy.

Er wordt gestart met een wedstrijd boogschieten. Met pijl en boog is het de bedoeling om de roos te raken want daarmee verdien je de meeste punten. Het vlot bouwen komt dan aan de beurt. Met behulp van een flinke stapel spullen, denk aan houten palen, plastic tonnen en touw, moet jouw team een vlot bouwen. Dit moet natuurlijk wel waterbestendig en bevaarbaar zijn en het hele team moet op het vlot de rivier op!

Tot slot is er het Challenge parcours. Op deze hindernisbaan moet je flink aan de slag. Klimmen, klauteren en balanceren zijn de kernwoorden. Je gaat over touwbruggen, een klimnet en je moet gebruiken maken van lianen om droog de overkant te halen. Plezier, en wellicht een nat pak, zijn gegarandeerd!

Wanneer

Het hele jaar kun je bij ons terecht voor het Groeps Avontuur Ardennen. Bij extreem slecht weer worden reserveringen afgezegd.

Prijs

De prijs voor dit dag vullende programma bedraagt € 37,50 p.p.
Er moeten minimaal 12 deelnemers zijn.

Inclusief

Prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

De prijs van het Groeps Avontuur Ardennen is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Reviews over groeps avontuur ardennen € 37,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Minimaal 12 personen
  • Inclusief instructie
  • Super leuke dag activiteit

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat