Het dagprogramma HighRope & Kanovaren is een leuke dag vol actie en avontuur. We beginnen de dag met de HighRope. Na een grondige uitleg door onze instructeurs ga je zelfstandig de hoogte in! Je klimt op een hoogte tussen de 3 en 9 meter over diverse touwbruggen en netten. ZO ga je van de ene boom naar de andere boom. Dit uitdagende touwparcours tussen de bomen bevat allerlei verschillende hindernissen. Het wordt dus klimmen en klauteren en vooral niet naar beneden kijken :) Onder begeleiding van een ervaren en professionele buitensport instructeur zijn alle deelnemers continue gezekerd zijn. Aan het einde van het Highrope Parcours wacht nog een 150 meter lange tokkelbaan! Echt een super gave activiteit in de Ardennen. LET OP! Kinderen moeten minimaal 135 cm groot zijn.

Na een welverdiende rustpauze is het tijd voor een kanotocht van 7 km. Het startpunt is gelegen bij Chêne à Han. Geniet van de schitterende natuur, maak pret op het water en wees lekker actief. En als de zon dan ook nog eens schijnt...wat wil een mens nog meer! Deze tocht voert je langs de mooiste oevers van de rivier de Ourthe. Aan het einde van de kanotocht wordt je opgewacht door onze chauffeur. Die brengt je weer terug naar het beginpunt, Chêne à Han. Hier kan je nog even nagenieten bij La Passarelle, een restaurant met een groot terras aan het water.

Waar

Het Highrope Parcours doen we op onze locatie in Hampteau. Het kanovaren zal plaatvinden in Chêne à Han in Grandhan. Dit is een dorp nabij Durbuy. De afstand tussen beide locaties is 15 minuten met de auto.

Wanneer

Bij ons kan je van begin april tot eind oktober terecht voor dit dagvullende programma. Alleen bij extreem slecht weer en bij een te lage waterstand worden reserveringen afgezegd.

Prijs

De prijs voor HighRope & Kanovaren is € 37,50 p.p.
Er moeten minimaal 12 deelnemers zijn. Ben je met minder personen, dan kan je beide onderdelen los boeken op de website.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

De prijs is exclusief vervoer, consumpties, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Reviews over highrope & kanovaren € 37,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • Lekker kllimmen en klauteren in de bossen
  • 2 uur dolle pret op het water

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat