Het super leuke dagprogramma Hoogte- en schietchallenge is ideaal voor groepen van minimaal 12 personen. Op onze schitterende locatie in Hampteau zul je een waanzinnig leuke dag beleven met je vrienden, familie of collega's! Iedereen die houdt van een beetje spanning en uitdaging zal het geweldig vinden. Je begint de dag met de hoogtechallenge. Dit klimavontuur is echt voor mensen die van hoogtes houden! Tijdens deze activiteit ga je een hoogteparcours in de bomen doen. En aansluitend maak je een lange rit op een tokkelbaan! Dit is super spannend en een geweldige ervaring! Natuurlijk wordt deze activiteit begeleid door ervaren instructeurs die Nederlands spreken.

De Schietchallenge staat daarna op het programma en omvat acherytag, boogschieten en buksschieten. Stuk voor stuk super leuke activiteiten om in groepsverband te doen. Zo is archerytag is een spectaculair spel waarbij je met pijl en boog op elkaar moet schieten. Natuurlijk hebben de pijlen een zachte punt! Het is echt een spannend teamspel en plezier is verzekerd!

Bij boogschieten gaat het om de concentratie en de vaste hand. Een ervaren instructeur laat zien hoe je de pijl en boog op de juiste manier moet vasthouden. Ook worden er handige tips gegeven. Na wat proef schieten beginnen we met de competitie. Heb jij de beste concentratie en de beste beheersing.... dan weet je zeker weten de roos te raken! Tot slot ga je buksschieten. Ook bij deze activiteit komt het aan op een goede concentratie. Je schiet met een luchtdrukgeweer op het doelwit. Door het vizier scherp te stellen, de juiste houding te hebben en te letten op je ademhaling haal je de beste resultaten!

Waar

Dit super leuke dagprogramma wordt gehouden op onze locatie in Hampteau. Dit dorpje ligt in de buurt van Durbuy en La Roche-en-Ardenne en is prima bereikbaar met de auto.

Wanneer

Het hele jaar door kan je iedere dag bij ons terecht voor deze activiteit.

Prijs

De prijs voor de hoogte- en schietchallenge is € 49,50 p.p.
Er moeten minimaal 12 deelnemers zijn. Ben je met minder personen, dan kan je beide onderdelen los boeken op de website.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

De prijs is exclusief vervoer, consumpties, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over hoogte- en schietchallenge

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  49,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Lekker kllimmen en klauteren in de bossen
  • Leuke schietchallenge met 3 onderdelen
  • Inclusief materiaal
  • Nederlandse Instructeurs

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat