Bij KlimAdventure Extreme maak je kennis met super leuke activiteiten die te maken hebben met hoogte. Om te beginnen is er het abseilen. Je klimt een hoge boom in en dan ga van een tiental meters hoogte abseilen! Ook ga je een QuickJump maken. Hierbij maak je een vrije val van grote hoogte.  Ook ga je een PamperJump maken. Hierbij moet je eerst in een hoge boom klimmen. Vervolgens moet je de sprong maken naar een trapeze. Super gaaf en je voelt de adrenaline door je lichaam pompen. Tot slot maak je een super snelle rit op de tokkelbaan! Kortom, een super leuke activiteit met volop spanning en sensatie!

Waar

De KlimAdventure Extreme doen we op onze locatie in Cherain. Dit kleine dorpje ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm en is goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Deze activiteit is iedere dag te doen. Je kunt starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 2-3 uur in beslag.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Prijs

De prijs is € 39,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. U krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van uw reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over klimadventure extreme

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  39,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat