Op de Men’s Day Out ga jij met je vrienden naar de Ardennen en een geweldige dag beleven! Sport, spanning, avontuur en natuurlijk bier drinken staan centraal. We doen het natuurlijk wel in de juiste volgorde om ongelukken te voorkomen :)

De dag wordt begonnen met een leuke rit op de quad. We hebben quads voor mensen met en zonder rijbewijs dus iedereen uit de groep kan meedoen. Op deze 4-wielige motorfiets maak je een leuke tocht door het Ardense landschap. Vervolgens wordt het vizier schoongemaakt, en op scherp gesteld, want het is tijd voor paintball! De groep wordt in 2 teams verdeeld en na een uitgebreide veiligheidsbriefing is het tijd voor actie! Het is jullie taak om het andere team uit te schakelen!

Na deze activiteiten zal iedereen wel dorst hebben gekregen en is het tijd voor de groep mannen om zich te verplaatsen naar het café. Hier staat een proeverij van Belgische bieren te wachten! Onder het genot van een Dubbel of Trippel kan iedereen lekker nagenieten van een fantastische dag in de Ardennen! De volgorde van de activiteiten kan worden aangepast.

Prijsindicatie

Omdat dit een maatwerk product is, is er geen vaste prijs. Maar een prijsindicatie is EUR 100,- per persoon.

Inclusief

Prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

Prijs is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Heb je nog vragen en wil je een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

LET OP: Deze dag is te boeken vanaf 12 personen!

Reviews over men’s day out

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Lekker op quad rijden
  • Paintballen
  • En natuurlijk bier!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat