Mountainbike & KanoAdventure is zeker leuk voor jong en oud! Allereerst de introductie van de mountainbike. Door een ervaren instructeur wordt uitgelegd hoe u het beste de mountainbike kan beheersen op moeilijke terreinen. Na de uitleg gaat u de opgedane kennis in de praktijk gebracht.  De hele groep gaat de schitterende Ardennen op een indrukwekkende en inspannende manier beleven!

Na een welverdiende rustpauze is het tijd voor een kanotocht van bijna 8 km. Dit lijkt misschien niet veel maar u bent toch 2-3 uur bezig! Afhankelijk van de waterstand wordt gekeken op welke rivier dit zal plaats vinden. Als gevolg van een lage waterstand kan niet altijd worden gevaren. Onder meer op de Ourthe is het mooi varen. Maar ook op de Ambleve kunt u met de groep zeker weten schitterende kanotochten maken die langs mooie plekjes voeren.

Inclusief

Prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

Prijs is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

LET OP: Dit pakket is te boeken vanaf 12 personen!

Reviews over mountainbike & kanoadventure

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Minimaal 12 personen
  • Varen op de Ourthe of Ambleve
  • Inclusief instructie

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.