Mountainbike & KanoAdventure is een leuke activiteit voor jong en oud! Mountainbiken en kanovaren zijn de populairste activiteiten in de Ardennen en met dit voordeelpakket ga je het allebei doen! We beginnen de dag met de mountainbike. Door een ervaren instructeur wordt uitgelegd hoe u het beste de mountainbike kan beheersen op moeilijke terreinen. Na de uitleg gaat u de opgedane kennis in de praktijk gebracht.  De hele groep gaat de schitterende Ardennen op een indrukwekkende en inspannende manier beleven! En natuurlijk gaat er een begeleider mee gedurende de tocht!

Na een welverdiende rustpauze is het tijd voor een kanotocht van 7 km. Dit lijkt misschien niet veel maar u bent toch 2-3 uur bezig! Op de kant krijgt iedereen een goede instructie van een ervaren instructeur. Hij geeft handige tips zodat je het maximale kunt halen uit de kanotocht. Vervolgens gaat u de rivier de Ourthe zelfstandig verkennen. Deze rivier staat bekend om de schitterende plekjes en leuke stroomversnellingen.

Het dagprogramma start ’s ochtends om 10:00 uur en is ’s middags rond 17:00 uur afgelopen. Al onze activiteiten worden standaard op recreatief niveau aangeboden. Dat wil zeggen dat iedereen van jong tot oud met een normale conditie aan deze activiteiten kan deelnemen. Minimum leeftijd voor deelname is +10 jaar. Minimale lengte circa 1.40 meter.

Wanneer

Van eind maart tot eind oktober kan je deze activiteiten doen. De dag kies jij, de rest verzorgen wij!

Waar

Het kanovaren vindt plaats in Grandhan. Het mountainbiken vindt plaats in Blier.

Prijs

De prijs is € 39,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen en instructie door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 13 deelnemers. Ben je met minder personen, dan kan je de activiteiten kanovaren en mountainbiken los boeken.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd. Bij reservering wordt de definitieve volgorde van de activiteiten gepland.

Inclusief

Prijs is inclusief activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

Prijs is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Reviews over mountainbike & kanoadventure € 39,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Minimaal 12 personen
  • Varen op de Ourthe of Ambleve
  • Inclusief instructie

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat