Outdoor Lasergame is een super gaaf spel dat je kan spelen met minimaal 6 personen. Waan je opnieuw in het Ardennen-offensief en strijd met je team voor de overwinning tijdens de verschillende games. Outdoor Lasergame werkt op basis van ongevaarlijk infra-rood licht (zoals bij een afstandsbediening). Er is bijgevolg ook geen veiligheidsmasker nodig, waardoor je een vrij zicht hebt en comfortabel kan blijven ademen. Dankzij de receptor is er bovendien geen twijfel over het al dan niet geraakt zijn.

Outdoor-Lasergame kan gespeeld worden door kinderen vanaf 8 jaar. De infra-rood straal heeft in tegenstelling tot verfballetjes bij paintball geen afwijking. Je kan dan ook over grote afstanden goed mikken en raak schieten!

Waar

De Outdoor Lasergame bieden we aan op onze locatie in Houffalize, Rue de La Roche, 51. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeermogelijkheden.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons op iedere dag terecht. Je kunt starten om 10:00, 11:30, 13:00, 14:30 of om 17:00.

Prijs

De prijs is vanaf € 19,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur. Je hebt de keuze uit 3 verschillende programma's.

1 uur spelen - € 19,50 p.p.
1,5 uur spelen - € 24,50 p.p.
2 uur spelen - € 32,00 p.p.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 6 deelnemers.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Last Minute Boeken

Wil je last minute nog de Outdoor Lasergame reserveren? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp en dan laten we z.s.m. weten of er nog plek voor je is.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over outdoor lasergame

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  19,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Handig om te weten

  • Mooie locatie in Houffalize
  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Minimaal 6 deelnemers
  • Nederlandse instructeurs

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat