Het dagvullende programma Paintball & Kanovaren wordt gehouden in de buurt van de stadjes La-Roche-en-Ardenne en Durbuy. Groepen van minimaal 12 personen kunnen deelnemen aan 2 sportieve activiteiten waarbij spanning en ontspanning elkaar afwisselen. Je gaat 1 dagdeel het water op en je maakt een kanotocht van circa 7 km. Dit lijkt misschien niet veel maar je bent toch 2-3 uur bezig! Op de kant krijgt iedereen een goede instructie van een ervaren instructeur. Hij geeft handige tips zodat je het maximale kunt halen uit de kanotocht. Vervolgens ga je de rivier de Ourthe verkennen. Deze rivier staat bekend om de schitterende plekjes en leuke stroomversnellingen. In de wintermaanden hebben we een aangepast kano programma van 6 km.

Het andere deel van de dag ga je je territorium verdedigen tijdens het paintballen. Bij het paintballen wordt de groep in 2 teams verdeeld, waarbij elk team zijn eigen territorium zal moeten verdedigen. Met verfkogels schiet je je tegenstander neer. Ook zijn er super veel speelvarianten, van verover de vlag tot last man standing!

Wanneer

Bij ons kan je elke dag terecht voor dit dagvullende programma. Alleen bij extreem slecht weer en bij een te lage waterstand worden reserveringen afgezegd.

Prijs

De prijs voor Adventurewalk & Kanovaren is € 34,50 p.p. Dit is inclusief alle materialen en instructie door een professionele buitensport instructeur.
Er moeten minimaal 12 deelnemers zijn. Ben je met minder personen, dan kan je beide onderdelen los boeken op de website.

Inclusief

De prijs is inclusief activiteiten, materialen, 100 paintballs en instructie door ervaren instructeurs.

Exclusief

De prijs is exclusief extra paintballs (Ter plekke kan je voor € 8,00 100 nieuwe balletjes kopen.), vervoer, consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Reviews over paintball & kanovaren € 34,50

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Goed om te weten

  • Inclusief kanohuur, zwemvest en instructie
  • 1,5 tot 2 uur varen in de kano
  • Inclusief 100 verfballetjes

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat