De Prediction puzzel wandeling is super leuk voor jong en oud! Doe mee aan deze puzzel wandeling van maximaal 6 km dwars door de Belgische Ardennen. Een leuke doch soms pittige puzzeltocht waarbij we je kennis laten maken met de volledig verzonnen fabelachtige geschiedenis en natuur van de omgeving rondom het kasteel Château Blier.

Logisch nadenken en samen puzzelen. Kraak jij de code…? Dan staat er een lekkere beloning voor je klaar!

Je krijgt een routemapje mee en tevens diverse puzzels en verschillende aanwijzingen. Wanneer je de aanwijzingen en puzzels goed hebt, kan je aan het einde de code kraken. En dan staat er een heerlijke beloning te wachten in de vorm van een klein flesje wijn!

De Belgische Ardennen is alle jaargetijden adembenemend. Deze wandeltocht kan ook het gehele jaar door gedaan worden. Ook geschikt voor kinderwagens. In de winter of in de zomer, ieder seizoen heeft haar eigen charme.

Waar

De Prediction puzzel wandeling kan je bij ons doen op onze locatie in Blier. Dit dorpje ligt in de buurt van de bekende plaatsen Durbuy en Hotton.

Wanneer

Het hele jaar door kan je bij ons terecht. De dag kies jij, de rest verzorgen wij! Je hebt de keuze uit twee starttijden namelijk 09.30 en 13.30. De activiteit neemt tussen de 2 en 3 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 12,95 per persoon. Dit is inclusief een klein flesje wijn. Je hebt de keuze uit rood en wit :)

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers en er is iedere dag vertrek om 09:30 en 13:30.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd. Er worden 9,95 boekingskosten in rekening gebracht.

Reviews over prediction puzzel wandeling € 12,95

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Boeken

Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat