Quad rijden kinderen is super leuk. In de zomervakantie bieden we dit aan in samenwerking met een partner op donderdag en zaterdag in Filot, een dropje in de buurt van Hamoir/Aywaille. Natuurlijk staat het hele programma onder begeleiding van ervaren instructeurs. Ook wordt er uitgebreid stil gestaan bij de veiligheid. Zo dragen alle kinderen een helm. De Ardennen zijn natuurlijk een schitterende plek om de eerste meters op een quad te maken!

Momenteel niet boekbaar wegens verbouwing van het quad terrein

Wij bieden dit tijdens de zomervakantie aan voor gezinnen, kleine groepjes en individuelen om lekker te rouwdouwen door de modder en het stof. Ervaar zelf de kracht van onze quads en overwin lastige hindernissen en modderweggetjes in de bossen van de Ardennen. Afhankelijk van het programma rijdt u op Quads vanaf 50cc tot 350 cc Quads. De lichtere Quads zijn alleen geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en de grotere vanaf 90 cc voor kinderen vanaf 12 jaar. De volwassenen kunnen meedoen met het 90 cc programma of de 450 cc programma.

Op een groot privé bebost terrein bieden wij leuke Quadprogramma’s aan. Doordat het op een eigen terrein plaatsvindt kunnen wij mooie tochten op dit terrein aanbieden ook voor mensen die niet over een rijbewijs b beschikken. Op het terrein is een mooi natuurlijk trial parcours aangelegd.

Momenteel niet boekbaar wegens verbouwing van het quad terrein

Wanneer

In de zomervakantie (vanaf 11 juli) bieden we de activiteit Quad rijden kinderen aan. Het kan al vanaf 1 persoon.

Donderdag: 10:30 uur 50 cc | 11:00 uur 90 cc - 450 cc
Zaterdag: 10:30 uur 50 cc | 11:00 uur 90 cc - 450 cc

Kids Zomer Fun 50 cc | € 45,00 p.p.

Voor kleine kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 is dit pakket geschikt waarbij ze kunnen rondrijden op een 50 cc quad op een afgezet parcours. De kinderen zijn 2 uur bezig waarbij ze 21 minuten effectief rijden. Vrij quatten, behendigheidsparcourtje en een wedstrijdje.

Zomer Fun vanaf 12 jaar | € 57,00 p.p.

Kinderen vanaf 12 jaar rijden op 90 cc quads op een spannend parcours en doen ook nog een wedstrijd onderling. De kinderen rijden effectief 28 minuten maar het gehele programma duurt 2 uur. Vrij quatten, behendigheidsparcourtje en een wedstrijdje.

Zomer Fun vanaf 16 jaar | €67,00 p.p.

De kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen mogen rijden op de zware 90 en 450 cc quads. Het totale programma duurt 2 uur en de kinderen rijden ongeveer 28 minuten op de diverse quads. Vrij quatten, trialparcours met 450cc Quads en een wedstrijdje.

Exclusief
Per boeking wordt 9,95 aan boekingskosten in rekening gebracht. Ter plaatse dient u verplicht een hygiënische muts aan te schaffen á € 1,50 en optioneel een (regen) overall á € 8,00 per stuk.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over quad rijden kinderen en volwassenen

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  45,00. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat