De Quickjump - Dodensprong is de laatste jaren ontzettend populair geworden in de Ardennen. Deze activiteit geeft je het gevoel van een vrije val! Je maakt een sprong in het diepe van maar liefst 12 meter hoogte! Deze adrenalinekick is niet voor iedereen weggelegd. Durf jij het aan? Maak dan nu een reservering voor één sprong en wees een echte bikkel! De professionele begeleiders van RHM Buitensport zorgen voor een veilige omkadering.

Waar

De Quickjump doen we op onze mooi gelegen locatie in Cherain. Dit dorpje ligt in de buurt van Houffalize, La Roche-en-Ardenne en Vielsalm en is goed bereikbaar met de auto. Er zijn voldoende parkeerplekken.

Wanneer

Het hele jaar door kan je deze activiteit bij ons doen. Je kan starten om 10:00 of om 14:00 en de activiteit neemt in totaal 1 uur in beslag.

Prijs

De prijs is € 17,50 per persoon. Dit is inclusief alle materialen, instructie en begeleiding door een professionele buitensport instructeur.

Minimum aantal personen

Voor deze activiteit moet de groep bestaan uit minimaal 2 deelnemers.

Welke leeftijd

Voor deze activiteit hanteren we een minimumleeftijd van 10 jaar.

Boeking

Na ontvangst van de betaling wordt de reservering door ons verwerkt. Je krijgt vervolgens per e-mail de definitieve bevestiging van de reservering. Tevens wordt per mail het adres en alle informatie doorgestuurd.

Leuk artikel? Deel het ook op social media!

Reviews over quickjump – dodensprong

Nog geen reviews beschikbaar...

Schrijf je review

Reserveren

Deze activiteit kost  17,50. Klik op een dag om beschikbaarheid te controleren.Vrijdag 15 juni 2018

11:00 nog maar 18 plekken beschikbaar boeken

14:00 nog maar 8 plekken beschikbaar boeken

16:00 nog maar 20 plekken beschikbaar boeken

Offerte aanvragenLaden...

Deze website maakt gebruikt van cookies. Voor meer informatie over het gebruik van onze cookies verwijzen wij u door naar onze privacybeleid.

WhatsApp chat